Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til semesteråpninggudstjeneste 21. august Sang og musikk – M-team Preken – Eivind Bergem Dåp Presentasjon av konfirmanter Kollekt til Internasjonal.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til semesteråpninggudstjeneste 21. august Sang og musikk – M-team Preken – Eivind Bergem Dåp Presentasjon av konfirmanter Kollekt til Internasjonal."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til semesteråpninggudstjeneste 21. august Sang og musikk – M-team Preken – Eivind Bergem Dåp Presentasjon av konfirmanter Kollekt til Internasjonal Døvemisjon Kirkekaffe Tema: Bibelen – en inspirerende bok

2 Trening gjør deg glad!

3 Et sunt kosthold gjør deg lykkeligere!

4 Bibelen – en inspirerende bok!

5 Å lese Bibelen - alltid å ha to tanker i hodet på en gang

6 To tanker om Gud Martin Luther – to parallelle budskap lov og evangelium

7 To tanker om Gud Martin Luther – to parallelle budskap lov og evangelium Matteus 5,21-22 Dere har hørt det er sagt til forfedrene: `Du skal ikke slå i hjel. Den som slår i hjel, skal være skyldig for domstolen.` Men jeg sier dere: Den som blir sint på sin bror, skal være skyldig for domstolen, og den som sier til sin bror: `Din idiot!` skal være skyldig for Det høye råd, og den som sier: `Din ugudelige narr!` skal være skyldig til helvetes ild.

8 To tanker om Gud Martin Luther – to parallelle budskap lov og evangelium Matteus 5,48 Vær da fullkomne, slik deres himmelske Far er fullkommen.

9 To tanker om Gud Martin Luther – to parallelle budskap lov og evangelium Matteus 5,48 Vær da fullkomne, slik deres himmelske Far er fullkommen. Efeserne 5,5 For dere skal vite at ingen som driver hor, lever i urenhet eller er grådig, skal arve Kristi og Guds rike. Dette er jo avgudsdyrkelse.

10 To tanker om Gud Martin Luther – to parallelle budskap lov og evangelium Johannes 3,16-17 For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham.

11 To tanker om livet Hvile og utfordringer Hvile i troen

12 To tanker om livet Hvile og utfordringer Hvile i troen Utfordringer til et hellig liv

13 To tanker om mennesket Menneskets svakhet og menneskets muligheter Romerne 3,11-12 Det finnes ikke én som forstår, ikke én som søker Gud. Alle er kommet på avveier, ikke én som søker Gud. Alle er kommet på avveier, alle er fordervet. alle er fordervet. Det finnes ikke én som gjør det gode, Det finnes ikke én som gjør det gode, ikke en eneste. ikke en eneste. 1. Johannes' brev 1,8 Sier vi at vi ikke har synd, da bedrar vi oss selv, og sannheten er ikke i oss.

14 To tanker om mennesket Menneskets svakhet og menneskets muligheter Efeserne 2,10 For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud på forhånd har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem. Filipperne 4,13 Alt makter jeg i ham som gjør meg sterk.

15 En inspirerende bok 2. Timoteus 3,15-16 Helt fra du var et lite barn, har du kjent de hellige skriftene, de som kan gi deg visdom til frelse ved troen på Kristus Jesus. Hver bok i Skriften er innblåst av Gud og nyttig til opplæring, tilrettevisning, veiledning og oppdragelse i rettferd, Johannes 6,63 Det er Ånden som gjør levende, kjøtt og blod duger ikke. De ordene jeg har talt til dere, er ånd og liv.

16 InkludereInspirere Vi vil være en menighet som bygger på Guds ord, der forkynnelse, gudstjenesteformer og aktiviteter er med på å inspirere mennesker til å følge Jesus. Involvere Visjon


Laste ned ppt "Velkommen til semesteråpninggudstjeneste 21. august Sang og musikk – M-team Preken – Eivind Bergem Dåp Presentasjon av konfirmanter Kollekt til Internasjonal."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google