Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

4A NØKLEBY SKOLE. KICK OFF! 31.MARS STARTET VI BATTERIJAKTEN VÅR MED EN KICK OFF I KLASSEROMMET. VI HADDE BRAINSTORMING OM HVA VI KUNNE GJØRE FOR Å SAMLE.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "4A NØKLEBY SKOLE. KICK OFF! 31.MARS STARTET VI BATTERIJAKTEN VÅR MED EN KICK OFF I KLASSEROMMET. VI HADDE BRAINSTORMING OM HVA VI KUNNE GJØRE FOR Å SAMLE."— Utskrift av presentasjonen:

1 4A NØKLEBY SKOLE

2 KICK OFF! 31.MARS STARTET VI BATTERIJAKTEN VÅR MED EN KICK OFF I KLASSEROMMET. VI HADDE BRAINSTORMING OM HVA VI KUNNE GJØRE FOR Å SAMLE INN MANGE BRUKTE BATTERIER. LÆREREN VÅR SKREV NED ALLE FORSLAGENE. MAXIMILIAN I KLASSEN SENDTE DISSE TIPSENE TIL ZELDA, SOM DELTE DEM MED ALLE SOM ER MED I BATTERIJAKTEN. DET SYNS VI VAR KULT!!

3 DENNE LISTA LAGDE VI. VI HADDE MANGE IDEER, MEN VI FIKK IKKE GJENNOMFØRT ALT. PÅ DE NESTE SIDENE SER DERE HVA VI GJORDE.

4 DE FØRSTE DAGENE: VI RINGTE PÅ DØRER I NABOLAGET. VI FIKK FORELDRENE VÅRE TIL Å SENDE TEKSTMELDINGER TIL ALLE DE KJENTE OM AT VI SAMLER INN BRUKTE BATTERIER. VI FIKK FORELDRENE VÅRE TIL Å LEGGE UT INFORMASJON PÅ SOSIALE MEDIER SOM FACEBOOK OG INSTAGRAM. VI SPURTE SØSKEN OM HJELP SLIK AT DE KUNNE SPØRRE VENNENE SINE. MANGE AV FORELDRENE VÅRE BEGYNTE INNSAMLINGSAKSJON PÅ ARBEIDSPLASSENE SINE OG FIKK KOLLEGAER TIL Å TA MED HJEMMEFRA.

5 PÅ SKOLEN: VI LAGDE PRESENTASJONSKORT SOM VI KUNNE HA MED OSS UT PÅ JAKTEN. VI LAGDE PLAKATER SOM VI HANG OPP I NABOLAGET. VI LAGDE SKRIV MED INFORMASJON OM BATTERIJAKTEN VÅR, SOM VI LA I POSTKASSENE TIL SKOLENS NABOER. VI LAGDE INNSAMLINGSESKER SOM VI SKULLE SETTE PÅ DE TO NÆRBUTIKKENE VÅRE. VI LAGDE INNSAMLINGSESKE TIL PERSONALROMMET PÅ SKOLEN.

6 PLAKATEN VÅR:INNSAMLINGSKASSE:

7 SÅ…. VI GIKK RUNDT I NABOLAGET MED INFORMASJONSSKRIV, LA DET I POSTKASSENE, OG ET PAR DAGER SENERE KOM VI TILBAKE, RINGTE PÅ OG SAMLET INN BATTERIER. VI HANG OPP PLAKATER PÅ STOLPER OG VEGGER. VI RINGTE KIWI OG MENY OG FIKK LOV TIL Å SETTE INNSAMLINGSESKENE VÅRE DER.

8 INFORMASJON I POSTKASSENE:

9 DET HAR VÆRT MANGE IVRIGE ELEVER OG FORELDRE I 4A: MARIA ØNSKET SEG BRUKTE BATTERIER TIL BURSDAGEN SIN OG GJESTENE BIDRO! LUR IDÉ! LOTTE KONTAKTET ALLE KJENTE I DRAMMEN, DER HUN HAR FAMILIE, OG FIKK MASSE BATTERIER DER. BATTERIENE BLE FRAKTET TIL SKOLEN PÅ SKATEBOARD, FOR DE VAR SÅÅÅÅ TUNGE! MANGE FORELDRE HAR VIRKELIG GJORT EN SUPER INNSATS OG VÆRT MINST LIKE IVRIGE SOM OSS! DET ER FLERE FORELDRE SOM HAR BÅRET KILOVIS MED BATTERIER TIL SKOLEN!

10 INNLEVERING VI HAR FÅTT TRENT BÅDE MUSKLER OG VILJESTYRKE NÅR VI HAR FRAKTET BATTERIENE TIL CLAS OHLSON. VI VISSTE IKKE AT BATTERIER VAR SÅÅÅ TUNGE!

11 TEIPING AV POLER:

12 DET ER IKKE FÅ BATTERIER VI HAR TEIPET I DENNE PERIODEN. NÅR VI KOM TIL BUNNEN I EN BOKS, VAR EN ANNEN FULL AV BATTERIER IGJEN! TIL SAMMEN KLARTE VI Å SAMLE INN 344 KG. DET VIL SI OVER 17 KG PER ELEV! VI ER KJEMPE STOLTE AV INNSATSEN VÅR! VI GA ALDRI OPP OG VAR TIPP TOPP MOTIVERTE HELE TIDEN. VI HÅPER DET BLIR LAGET MANGE NYE, KULE TING AV BATTERIENE VI HAR SAMLET INN!

13 HILSEN 4A FREDRIKSTADS BESTE BATTERIJEGERE!


Laste ned ppt "4A NØKLEBY SKOLE. KICK OFF! 31.MARS STARTET VI BATTERIJAKTEN VÅR MED EN KICK OFF I KLASSEROMMET. VI HADDE BRAINSTORMING OM HVA VI KUNNE GJØRE FOR Å SAMLE."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google