Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Forny huden din, revitaliser hodebunnen og stram opp kroppen.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Forny huden din, revitaliser hodebunnen og stram opp kroppen."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Forny huden din, revitaliser hodebunnen og stram opp kroppen.
Nye Nu Skin Galvanic Spa™ System II: Programmérbar med patenterte selvjusterende galvaniske strømmer og utskiftbare munnstykker til ansikt, hodebunn og kropp. Arbeider sammen med spesielt formulerte produkter som transporterer revitaliserende, fornyende og gjenopprettende nøkkelingredienser.

3 Nu Skin® Galvanic Spa™ II System
Utvid din hjemme-spa opplevelse. Med utskiftbare munnstykker til ansikt, hodebunn og kropp, gir Galvanic Spa™ System II deg muligheten til å oppleve mange av fordelene ved en spa i ditt eget hjem Ansikts-munnstykket: Ansikts-munnstykket har alt som det faste ansikts-munnstykket ga deg, men med ekstra fleksibilitet, da det kan skiftes ut med andre munnstykker.

4 Nu Skin® Galvanic Spa™ II System
Utvid din hjemme-spa opplevelse. Kropps- munnstykket : Tre runde knopper gir maksimal kontakt for større dekning og bedre massage. Hodebunn-munnstykket: Dette kam-lignende munnstykket er lett å dra igjennom håret, og holder god kontakt mellom munnstykket og hodebunnen din.

5 Viktigste fordeler Behagelig
Den ergonomiske og kompakte formen gjør den behagelig og er enkel å bruke. Trygg Som eneste produkt på markedet, frigir det svakstrøm på en sikker måte, og justerer seg automatisk til hudens individuelle behov.

6 Viktigste fordeler Praktisk
Innstillbar polaritet: Gjør at et større antall produkter kan brukes sammen med Galvanic. Fleksibel programinnstilling: Passer til flere deler: hodebunn, ansikt, kropp. Utskiftbare batterier: Ingen ledninger eller adaptere. Uavhengig av stikkontakter.

7 Viktigste fordeler Overkommelig Pris
I forhold til tradisjonelle Galvanic behandlinger på forskjellige Spa Senter, er Nu Skin Galvanic Spa System™ en kostnads-effektiv investering, som gir fantastiske, oppfriskende resultater.

8 Viktigste fordeler Effektiv
Behandlingsgeleén er spesiallaget med flere ingredienser som er gode for hud og hår. Den hjelper huden med å komme seg etter stress, forbedrer sirkulasjon og celle-energi og gir flottere hår over lengre tid. Din strålende ansiktsfarge; fyldigere, sunnere hår og forbedret utseende vil få folk til å undre seg over hvordan du får tiden til å strekke til..

9 Nu Skin® Galvanic Spa™ II System til kroppen
Stram opp! Body Shaping Gel arbeider eksklusivt med Galvanic Spa™ II instrumentet for å minimere og glatte ut forekomsten av cellulitter. Sammen med kropps-munnstykket og massasje-effekten fra Galvanic Spa™ II instrumentet, hjelper denne eksklusive formel med å få fatt på fettdepotene og giftstoffene, som gir et fastere utseende.

10 Body Shaping Gel Theobromine (Theobroma cacao extract): Rik på et molekyl som har vist seg å ha effekt på et bestemt enzym som finnes i fettcellene, den hjelper med å nedbryte fett. Golden Chamomile (Chrysanthellum indicum extract): Dette ekstraktet er rik på flavonoider, en type antioksidanter. Undersøkelser indikerer at disse flavonoider kan hjelpe mot lagring av fett.

11 Bruksanvisning Brukes på problemområder morgen og kveld to ganger i uka. Plasser kropps-munnstykket på Galvanic Spa™ II instrumentet. Still inn instrumentets polaritet for dette munnstykket på “kilde 1” og velg minutter.

12 Bruksanvisning Påfør Body Shaping Gel og massér problemområdet med Galvanic instrumentet. Etter behandlingen fjerner du og renser av all overflødig géle med en fuktig klut. For best resultat, bruk Nu Skin® Dermatic Effects™ Body Contouring Lotion mellom Galvanic Spa™ II Body Shaping Gel behandlingene.

13 Nu Skin® Galvanic Spa™ II System til hår
Beskytt håret ditt. Ved å bruke Nutriol® Hair Fitness Behandling med Galvanic Spa™ II Instrumentet og hodebunns-munnstykket, kan du påskynde effekten ved å fordele tilførselen av nøkkelingrediensene.

14 Galanic Spa™ System II Ditt Private Spa! Behagelig Trygt Praktisk
Overkommelig Pris Effektivt


Laste ned ppt "Forny huden din, revitaliser hodebunnen og stram opp kroppen."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google