Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hausten 2019.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hausten 2019."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hausten 2019

2 Vedtak i kommunestyret i Time, Gjesdal og Hå er dette (einstemmig):
1. Sluttrapporten om Jærskulen tilseier at samarbeidet går over i ein fast avtale og at dette held fram under namnet Jærskulen. 2. Rådmennene får fullmakt til å gjennomføra dei organisatoriske endringane som ein treng for å vidareføra Jærskulen. 3. Jærskulen avgir ein årleg rapport i tillegg til tilstandsrapporten. Vedtak i kommunestyret i Klepp er dette: (Forslaget fekk 25 stemmer. Alternativt forslag fekk 6 stemmer (Ap og V)) 1. Prosjektperioden med Jærskulen blir forlenga i tre år. 2. Det blir utarbeida ei ny evaluering i 2022 som skal sjå på om og korleis samarbeidet skal vidareførast.  3. Alle lærere og rektorer deltek i ei ekstern spørreundersøking hausten 2019, for å sikra forbedring av Jærskulen.

3 Jærskulen sine mål skal vera i samsvar med sektormål
Nytt måldokument skal byggje på erfaringane frå , Nytt måldokument frå 2020 av Ny styringsgruppe er dei fire skulesjefane og dei fire hovudtillitsvalde (HTV)

4 Sektormål Grunnopplæringa
Alle har eit godt og inkluderande læringsmiljø  Barn og unge som har behov for det, får hjelp tidleg slik at alle får utvikla potensialet sitt Dei tilsette i kunnskapssektoren har høg kompetanse Alle lykkast med opplæringa og utdanninga Barnehage Alle har eit godt og inkluderande leike- og læringsmiljø  Barn som har behov for det, får hjelp tidleg slik at alle får utvikla potensialet sitt Dei tilsette i kunnskapssektoren har høg kompetanse Alle har god tilgang til relevante tilbod av høg kvalitet.

5 Jærskulen er fast ordning for skuleutvikling i Time, Hå, Gjesdal og Klepp
Sjåast i samanheng med erfaringane frå Jærskulen som prosjekt Desentralisert kompetanseordning Planar som Jærskulen og kommunane har for skuleområdet Leiarnettverk skal ein ha vidare Nye nettverk frå og med 2020/2021 Innspel frå leiargruppene vinteren 2019/2020 Ta vare på medskaping og tillitsvalde

6

7 Skuleleiaren Skuleleiarane er heilt sentrale for å få til god skuleutvikling i kommunen, i Jærskulen og ikkje minst på eigen skule.

8 Lærande nettverk Læring gjennom nettverk: Leiarutvikling →
Organisasjonsutvikling = auka læringsutbytte for kvar enkelt elev

9 Felles kvalitetssystem utforma i 2018

10 Jærskulen Ingen har takka nei
4 kommunar er med og ny organisering skal ta form Neste nettverksmøte. Sjå på innhald og organisering av Jærskulen


Laste ned ppt "Hausten 2019."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google