Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

INFOMØTE LYNGMARKA BARNEHAGE

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "INFOMØTE LYNGMARKA BARNEHAGE"— Utskrift av presentasjonen:

1 INFOMØTE 5.09.2018 LYNGMARKA BARNEHAGE
Velkommen, hyggelig å treffe dere som nye foreldre. Litt kommer her og rom for spørsmål for deretter og samles alle kl 19

2 Lyngmarka barnehage består av 80 barn derav 60 familier
Småbarn har tre avdelinger Hare, 1 –åringer (totalt 10 barn) Bjørn, 2 –åringer (totalt 9 barn) Ekorn, 2 åringer (totalt 19 barn) Stor avdeling har tre aldersblanda avdelinger Sommerfugl ( totalt 18 barn) Marihøne (totalt 18 barn) Humle (totalt 16 barn)

3 ULIKE SPRÅK, ET KULTURURELT MANGFOLD
Filippinene Thailand Somalia Kina Russland Syria Sudan Polen Portugal Sverige Italia Ukraina Afganistan Island Ghana Sør Afrika Norge Vi er heldige, vi har et mangfold i personalgruppen, blant barna og dere foreldre!

4 HYGIENE For å opprettholde god hygiene er et viktig at barna vasker hendene når de kommer til barnehagen Vi vasker selvsagt også hendene før hvert måltid og ved hvert toalettbesøk.. God hånd -hygiene er med på å forhindre spredning av smitte! Vi ønsker å holde oss friske slik at vi kan være på jobb hver dag, vi ønsker at barna skal holde seg friske slik at de kan nyte godt av det barnehagetilbudet de skal ha! Derfor oppfordrer vi dere til å:

5 SYKDOM Ring barnehagen eller send melding dersom barnet ditt er sykt, og vi ønsker beskjed dersom det er en av barnesykdommene, oppkast, diare, lus for å kunne informere andre for å unngå epedemier Barnehagen ringer dersom barnet sin allmenntilstand ikkje er god. Barnehagen måler ikkje hvor vidt barnet har feber, men et barn som ikkje er i form klarer ikkje å få en god dag i barnehagen

6 PARKERING All parkering skal foregå i Fjogstadveien Ved levering og henting av barna SKAL motoren stoppes! Kun etter avtale med styrer er det tillatt å parkere i Markvegen Veien er uoversiktlig og har ikke oppmerket parkeringsplasser. Håper dette blir respektert!

7 PORTENE Vi har ingen barn å miste, lukk portene ved levering og henting. Barn kan forsvinne ut av barnehagen

8 INFORMASJON I BARNEHAGEN
* Post som er til dere legges i skapene i innergarderobene. VIKTIG å sjekke posthylla jevnlig! *Ferielapper ang jul, påske blir hengt opp i garderobene *Barnehageregning leveres ikkje frå barnehagen, men frå økonomiavd.(legg den gjerne inn i nettbanken som e-faktura eller avtalegiro) *Les på infotavle i garderobene…

9 MERKING AV TØY Viktig at alle klær og eiendeler merkes med navn!
Slik kan vi holde orden i garderobene og i barnehagen ellers! Bruk sko -pinnene til joggesko Regntøy og støvler tørkes på tørkerommene Spør oss gjerne dersom det er noe du lurer på! På stor avdeling har vi 55 barn. Det blir 55 par med støvler,110 enkeltstøvler….. regnsett, luer og votter. Mye av dette har barna dobbelt opp av…. Det er til god hjelp for oss dersom det står navn på ALLE eiendeler. Mange av barna har det samme utstyret og vi klarer ikke å skille alt fra hverandre. Det finnes ulike typer merkelapper, søk på nettet. Det enkle kan ofte være det beste: tusj kan også brukes ;)

10 Her står alt dere som foreldre trenger å vite om drift og planer
Her står alt dere som foreldre trenger å vite om drift og planer. Vi oppfordrer dere til å lese igjennom, kom gjerne tilbake til oss med spørsmål dersom noe er uklar eller vanskelig å forstå! Gjennomgang av innholdsfortegnelse!

11 Personalgruppa har sammen hatt en grundig gjennomgang av visjon, verdier og forventninger. Vi trenger en visjon slik at vi har noe å jobbe mot, vi trenger verdier slik at vi hele tiden passer på at vi er på rett vei og dersom vi er flinke til å snakke høyt om våre forventninger som vi har til hverandre så vil det skape en trygghet og en forutsigbarhet! I denne prosessen ble det tydelig for oss at de forventningene vi har til hverandre også kan sees opp mot barna og dere foreldre! Vår visjon er:


Laste ned ppt "INFOMØTE LYNGMARKA BARNEHAGE"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google