Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

4. nettverksmøte – de siste brikkene

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "4. nettverksmøte – de siste brikkene"— Utskrift av presentasjonen:

1 4. nettverksmøte – de siste brikkene
Ina Hodnebrug (prosjektleder) Else Marie Lingaas Knut M. Mørken (studiedekan)

2 NIFUs rapport: Hvordan vurderer arbeidsgiver nyutdannede?
Praksis i Norge NIFUs rapport: Hvordan vurderer arbeidsgiver nyutdannede? Varslet stortingsmelding fra statsråd Iselin Nybø: Tettere samarbeid mellom UH-sektoren og arbeidslivet Det vi allerede vet: Meld.St.16 og tilbakemeldinger fra studentene (SB)

3 Internship vs. arbeidspraksis

4 Navn på ordning «Internship» «Arbeidspraksis» og «praksis»
For å skille mellom praksis på farmasi og den nye ordningen på fakultetet «Arbeidspraksis» og «praksis» Webredaktør (UiO sentralt): Studentene tenker trolig ikke over at praksis i studiene er det samme som praksis på farmasi – dette er en intern, faglig diskusjon Institutt: «internship» signaliserer at ordningen også er for internasjonale studenter og/eller at vi tilbyr praksis i utlandet På nettsider og i tekst: «praksis» passer bedre på nettsidene og fungerer bedre i tekst – f.eks. praksisplass, praksisordning Bruker «praksis» på andre fakulteter, i Meld.St.16 og i rapportene til NIFU

5 Dette er klart Praksisemnet Arbeidsgiverne Mal for emnebeskrivelse publisert på for- ansatte (norsk og engelsk) Tittel: «Arbeidspraksis» Kort om emnet Hva lærer du? Opptak (inkludert forslag til frister) Undervisning Eksamen Fakultetet har laget ferdig mal til avtaler Avtale mellom institutt og arbeidsgiver Avtale mellom student, arbeidsgiver og institutt Hvordan ligger det an med kontakt med arbeidsgivere?

6 Veien videre

7 Dette må gjøres Fakultetet Institutt Nettsider og promotering
Emnebeskrivelsene burde publiseres så tidlig som mulig Info til programstudenter i forbindelse med utviklingssemesteret (oppbygging og gjennomføring) Info til eksterne som ønsker å inngå samarbeid Finpusse info på for-ansatte-sidene Evaluering Fått tilgang på nettskjemaene til ISV Lager MN-versjoner (publiseres på for-ansatte) Også fått tilgang til nettskjema for søknadsprosessen Oppfølging av faglige kontaktpersoner på instituttene Er det nødvendig at vi arrangerer infomøte? Praksisemnet Sette frister i forbindelse med opptak (arbeidsgiverne) Funnet emneansvarlig? Planlegge undervisning Lokal tiltak for å informere om ordningen Signere avtaler med arbeidsgiver(e) Else Marie (og eventuelt Ina) kan bistå Kurs med Karrieresenteret Avtale datoer med Gisle Felles eller separate kurs? Lage infobrev til arbeidsgivere Hvilken kompetanse har bachelorstudentene? «Databeregninger – unikt ved UiO»

8 Takk for oppmerksomheten
mn.uio.no


Laste ned ppt "4. nettverksmøte – de siste brikkene"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google