Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Digital eksamen - relevante tilbud

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Digital eksamen - relevante tilbud"— Utskrift av presentasjonen:

1 Digital eksamen - relevante tilbud
Læringsdag for administrativt ansatte – MN januar 2019 «UiB bruker Inspera Assessment for den digitale vurderingsprosessen knyttet til eksamen. Studieadministrasjonen er godt kjent med programmet gjennom kurs, brukerveiledninger og praktisk bruk, men har gitt innspill til tema som kan løfte oss enda videre. Innspillene er overbrakt kursholder, men spill gjerne inn flere tema i skjemaker»

2 Innspill i forkant Tema/ kurs: hvordan er de forskjellige vurderingsmulighetene i Inspera? (hører ofte sensorene klage at det er alt for vanskelig å bruke Inspera til å rette eksamensbesvarelsene) Ulike muligheter ved sensurering og hvordan disse kan og bør brukes «Vi ønsker å vite litt om hvordan karakterene blir regnet ut, ut i fra poengsummene. Har erfaring fra enkelte emneansvarlige som mener karakteren som regnes ut blir lavere enn det poengsummene sier.» Jeg ønsker meg en oversikt over rammene for eksamensoppgavene i Inspera. Hvilke innstillinger jeg setter bestemmer det faglærere og sensorer ser, men det er vanskelig å få god oversikt over hva som er «produktet» de ulike innstillingene. I bruksanvisningen er det ikke alltid lett å se hva en bør velge i ulike sammenhenger.» Lage eksamensoppgaver: gjennomgang av forskjellig type spørsmål. Tips og triks. Inspera – emner med mye matte og programmering (Hvordan og når vil Inspera blir forberedt slik at emner ved MatNat kan bruke det? Hvordan kan vi motivere de vitenskapelige å bruke Inspera?)

3 Timeplan: Vurdering – arbeidsflyt og funksjonalitet i sensurarbeid
Innstillinger i prøven Brukeropplevelse for student Brukeropplevelse/funksjonalitet for sensor Typer oppgaver (hvis tid) Kort om matte/programmering (hvis tid) Innspill? 45 min 15 min 10 min 5 min


Laste ned ppt "Digital eksamen - relevante tilbud"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google