Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nysgjerrigperprosjekt

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nysgjerrigperprosjekt"— Utskrift av presentasjonen:

1 Nysgjerrigperprosjekt

2 Kor mange? Vi sendte ut 60 spørjeskjema ut til ulike rederi i Fosnavåg. Vi fikk 41 tilbake. 20 frå menn og 21 frå kvinner. Her er eit diagram av kor mange menn og kvinner det var i ulike aldrar.

3 Kor mange år var dei vekke?
Vi spurte dei kor lenge dei var vekke. Så delte vi dei inn i kjønn og alder og lagde søylediagram. Her kan de sjå søylediagrammet av mennene. Dei fleste var vekke 2-5 år.

4 Kor mange år var dei vekke?
Her kan de sjå søylediagrammet til kvinnene. Dei fleste var vekke meir enn 2 år.

5 Kvifor velg folk å kome tilbake?
Vi skreiv nokon alternativ, der dei kunne rangere frå 1-6 der 1 er best, og så fann vi ut kva dei likte best, og ikkje. Her er alternativa våre Jobb Familie Naturen Aktivitets-tilbod Liten by Født her

6 Kvifor kom dei tilbake? Menn velgde jobb og familie dei viktigaste grunnane til å kome tilbake. Kvinner velgde familie og jobb som dei viktigaste grunnane til å kome tilbake.

7 Kva var den minste grunnen til at menn kjem tilbake?
Den minst viktige grunnen til at menn kjem tilbake er at det er ein liten by og gode aktivitetstilbod. Kvinner meiner den minst viktige grunnen til å kome tilbake er aktivitetstilboda og at det er ein liten by.

8 Har dei angra? Vi skreiv også et spørsmål om dei hadde angra på om dei kom tilbake til Herøy. Så skreiv vi det inn i eit søylediagram. Her kan de sjå svara til mennene. Det viste seg at dei fleste ikkje angra på og flytte tilbake.

9 Har dei angra? Her kan de sjå svara til kvinnene.
Det endte med at 1 mann og 1 dame, begge i åra, angra på at dei kom tilbake. Det viste seg at dei fleste ikkje angra på og flytte tilbake.

10 Har dei ein framtid i Herøy?
Vi lurte på kor mange år dei tenker seg å vere i Herøy. Så fann vi ut svara og skreiv dei inn i eit søylediagram. Her kan de sjå svara til mennene.

11 Har dei ein framtid i Herøy?
Her kan de sjå svara til kvinnene. Det enda med at dei fleste vil vere her resten av livet.

12 Takk for oss Denne presentasjonen blei laga av Ine Sofie, Jenny, Tord og Sebastian.


Laste ned ppt "Nysgjerrigperprosjekt"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google