Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Resultater av kartlegging mai 2015

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Resultater av kartlegging mai 2015"— Utskrift av presentasjonen:

1 Resultater av kartlegging mai 2015
31. desember 2018 FoU-fellesskap GFU Resultater av kartlegging mai 2015 Personalmøtet Vibeke Bjarnø

2 Status kartlegging mai 2015
96 valgt et FoU-fellesskap som foretrukket fra høsten 2015 En del uten navn med valgt FoU-fellesskap – de er regna inn i statistikken En del helt tomme linjer som ikke er regna med Noen kom med helt nye forslag. Kun dem selv som veit om det. Har satt de inn i tabellen slik at dere kan se hva det var. Fått inn en del som ønsker å lede FoU-fellesskapene Noen ønskes leda av fler enn en person

3 Deles i to? Ingen meldt å ville lede
Navn FoU-fellesskap Antall Kommentar Lærerkvalifisering 29 Deles i to? Ingen meldt å ville lede Klasseromsforskning 12 To ønsker å lede Tekst Fremtidens læringsomgivelser: 21st century skills? 7 En ønsker å lede – må få med noen til for å etableres Veilednings-pedagogikk 3 En ønsker å lade. Til skole-/klasseromsforskning? Nytt navn? Kropp, læring og mangfold 15 En ønsker å lede Sammenlignende didaktikk 2 Kunst og kultur 9 Ingen meldt å ville lede. Her er det vel noen flere på BLU som deltar? Skoleforskning 4 Til klasseromsforskning? 1+1+2 Annet: Det dialogiske klasserommet. Internasjonalisering og lærerutdanning. Skoleledelse SUM 96 9 + 2

4 Status – fortsatt noen avklaringer det må jobbes med før ledergruppa har et klart bilde av hva som lønner seg - 5 eller 6 av 7 klare? - Dele Lærerkvalifisering i to? - Skoleforskning blitt veldig få – legges ned eller slås sammen?

5 Hilsen fra Hilde: FoU-fellesskap: Tidlig innsats - begynneropplæring Ta de politiske signalene på alvor: Best på Del av framtidig master for klasserommet En av to på lærerkvalifisering?

6 Noen foreslått realfagsdidaktikk – en del av lærerkvalifisering
Noen foreslått realfagsdidaktikk – en del av lærerkvalifisering. Spørsmål: Særegent - er det noe som skiller seg fra øvrig didaktikk? Hva kan være alternativ oppdeling av Lærerkvalifisering?


Laste ned ppt "Resultater av kartlegging mai 2015"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google