Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Digitale systemer ved OsloMet

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Digitale systemer ved OsloMet"— Utskrift av presentasjonen:

1 Digitale systemer ved OsloMet
22. november 2018 Digitale systemer ved OsloMet Oppfølging med instituttene på LUI

2 Nye systemer:

3 «Gamle» systemer:

4 Digital eksamen Er allerede godt implementert.
Inspera brukes ved skoleeksamener, hjemmeeksamener, innleveringer etc. Digitale skoleeksamener foregår i Silurveien 2 på Ullern. Studenter trenger ikke egen PC. Sensur registreres i Inspera og overføres til FS. Brukerstøtte for UF-tilsatte: Informasjon til studentene: Innlogging for lærere og sensorer:

5 Plagiatkontroll Urkund er et tekstgjenkjenningsprogram som kan brukes til plagiatkontroll i Inspera og Canvas. Urkund har tilgang til det åpne Internettet, vår private database og en felles Urkund-database. Viser tekstlikhet med tilgjengelige dokumenter, det er vår oppgave å avgjøre hva som er plagiat. Når studenter leverer sine besvarelser vil de automatisk sjekkes for tekstlikhet i Urkund dersom man har aktivert innstillingen i Inspera/Canvas. Mer info:

6 Nytt timeplansystem Alle vil få tilsendt en lenke med inngang til det nye TP-systemet etter at høstens timeplaner er publisert (6. juni). Alle får tilgang til TP-rombestilling, hvor du kan booke gruppe- og klasserom, etter 1. juli. Tilbud om kurs og opplæring kommer og vil ligge under kalenderen til OsloMet-akademiet. I TP kan man føre inn undervisningsdetaljer (undervisningsplan). Man kan da legge inn forelesningstittel, læringsressurser, lenke opp til bøker i pensumlistene i Leganto etc. Studentene kan dermed få all informasjonen om sin undervisning samlet på ett sted. Nyhetssak på NAP:

7 Ny digital læringsplattform
Fra høsten 2018 skal alle bruke Canvas. Canvas er en sky-basert digital læringsplattform med integrasjoner mot andre digitale verktøy som åpner opp for mer variasjon i undervisningen. En læringsplattform som er emnebasert. Den gjør det enklere for faglige å holde studentene oppdaterte om hva som skjer i undervisningen. Canvas har to apper – én for studenter og én for undervisere. Man kan velge at man får pushvarsler om ulike aktiviteter i Canvas gjennom appen. Slik blir det enklere å kommunisere med studentene. Pålogging og veiledninger:

8 Fagpersonweb Fagpersonweb er en tjeneste som kan benyttes for å få innsyn i informasjon lærestedet har lagret om undervisning og studenter, som klasselister, bildeoversikter og studentdata. Etter hvert vil det også være mulig å benytte Fagpersonweb for oppmøteregistrering, begrunnelser og registrering av arbeidskrav. I Fagpersonweb kan du få tilgang på følgende nivåer: Emnekode (f.eks. M1GMT1100) Studieprogram (f.eks. BLH) Kull (f.eks. GLU5-10 HØST 2015) Klasse (f.eks. GLU1-7H16C) Her finner du innlogging og mer informasjon:

9 Emneplanlegging på nett
Emneplanlegging på nett (EPN) gjør det enklere å opprette, endre og kvalitetssikre informasjon om OsloMets emner. For studentene våre vil alt se likt ut. Programplaner og emneplaner for alle aktive, kommende studenter vil ligge både på studiestartsidene på student.hioa.no, studentenes personlige sider på student.hioa.no og på studiepresentasjoner på oslomet.no. Gamle programplaner vil legges i Public 360. Redigering av planer skal fra høsten 2018 gjøres i EpN, og ikke i f.eks. Word e.l. Mer info (og opplæring) om dette kommer etter hvert. 

10 Leganto Pensumlistene blir lett tilgjengelig i Canvas på emnenivå.
Det lenkes også til pensumlistene fra studiestartssidene på student.hioa.no. Studentene får e-post når/hvis noe endres i en pensumliste etter at den er publisert. Universitetsbiblioteket ved OsloMet jobber nå med å legge alle pensumlister fra studieåret 2017/2018 inn i Leganto slik at de blir tilgjengelige via pensumlistemodulen i Canvas. Ansvarlige for pensumlistene får beskjed når de kan oppdatere listene slik at de blir klare til nytt semester. Pensumlistene publiseres aldri før de er godkjent av pensumlisteansvarlig. Universitetsbiblioteket ved OsloMet vil tliby veiledninger og kurs. Følg med på aktivitetskalenderen på NAP. Mer informasjon: Eksempel på pensumliste: 

11 Office 365 Microsoft Office 365 er en skyløsning som gjør at du kan bruke Outlook, Word, Powerpoint i nettleseren din. I tillegg får du gratis Microsoft Office-pakke til privat bruk og gratis lagring i OneDrive. H og K forsvinner, OneDrive og Sharepoint overtar. Enkelt å dele dokumenter og mapper med andre. Samskriving. Grupper og samhandling. Innlogging og mer info:

12

13 Spørsmål? Sølve Heikki Hyvärinen-Farestveit: sheikki@oslomet.no


Laste ned ppt "Digitale systemer ved OsloMet"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google