Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

LØFT for foreldre - et inspirerende kurs som minner deg på hvor morsomt det er å være forelder! Målet med kurset er: Å gi dere som foreldre/omsorgspersoner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "LØFT for foreldre - et inspirerende kurs som minner deg på hvor morsomt det er å være forelder! Målet med kurset er: Å gi dere som foreldre/omsorgspersoner."— Utskrift av presentasjonen:

1 LØFT for foreldre - et inspirerende kurs som minner deg på hvor morsomt det er å være forelder! Målet med kurset er: Å gi dere som foreldre/omsorgspersoner noen løsningsfokuserte og praktiske verktøy dere kan bruke i kommunikasjonen med deres barn. Hver samling fokuserer på et bestemt tema: DATO (fylles ut) Godt gjort - Hvordan forsterke positiv utvikling. DATO Kutt Ut! - Hvordan møte uønsket atferd hos barn. DATO Dra i samme retning - Hvordan styrke samarbeidet mellom foreldrene. DATO Hjelp! Kreative måter å hjelpe barna å løse problemer. DATO Straff eller ikke? - Hvordan håndtere uakseptabel adferd hos barnet Kontaktperson: Telefon: E-post: Påmelding:


Laste ned ppt "LØFT for foreldre - et inspirerende kurs som minner deg på hvor morsomt det er å være forelder! Målet med kurset er: Å gi dere som foreldre/omsorgspersoner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google