Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

1: Logo og foto Drammen Symfoniorkester har siden 1919 fremført opera, ballett, symfonier og solistkonserter med den samme originale besetningen som musikken.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "1: Logo og foto Drammen Symfoniorkester har siden 1919 fremført opera, ballett, symfonier og solistkonserter med den samme originale besetningen som musikken."— Utskrift av presentasjonen:

1 1: Logo og foto Drammen Symfoniorkester har siden 1919 fremført opera, ballett, symfonier og solistkonserter med den samme originale besetningen som musikken ble skrevet for.

2 Akustisk musikk Alle som driver med akustisk musikk har akkurat de samme utfordringer og behov. De trenger øvingslokaler og konsertlokaler hvor akustikk er vektlagt.

3 Drammen mangler et konserthus
Stormen konserthus, Bodø Stavanger konserthus En kirke, et teater eller en rockescene er ikke det samme som et konserthus. Skal Drammen være den eneste av norges største byer som ikke har et konserthus? Kilden konserthus, Kristiansand

4 Kulturpolitikken bør handle om å skape gode møteplasser

5 Drammen Symfoniorkester kan bidra med:
Kunstformer som ellers ikke ville blitt fremført Solister som ellers ikke ville kommet til Drammen Videreføre norsk og europeisk kulturarv Gode konsertopplevelser for publikum Læringsarena for fremtidens talenter


Laste ned ppt "1: Logo og foto Drammen Symfoniorkester har siden 1919 fremført opera, ballett, symfonier og solistkonserter med den samme originale besetningen som musikken."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google