Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

HLF Briskeby HLF Briskeby er både en videregående skole og kompetansessenter for hørselshemmede. Senteret eies av HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) og.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "HLF Briskeby HLF Briskeby er både en videregående skole og kompetansessenter for hørselshemmede. Senteret eies av HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) og."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 HLF Briskeby HLF Briskeby er både en videregående skole og kompetansessenter for hørselshemmede. Senteret eies av HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) og består av Briskeby videregående skole as og HLF Briskeby rehabilitering og utadrettede tjenester as. 

3 HLF Briskeby Senteret driver videregående skole, kurs og rehabiliteringsvirksomhet for hørselshemmede i samarbeid med Helse Sør-Øst, NAV og Statped.  Briskeby er en non-profit virksomhet som komplementerer og utfyller det statlige tilbudet til hørselshemmede.

4 HLF Briskeby På skolesiden tilbys særskilt tilrettelagt undervisning som bygger på talespråket og er den eneste skolen i Norden som benytter denne undervisningsmetoden. Undervisningen skjer i tilpassede lokaler, utstyrt med moderne hørselstekniske hjelpemidler.

5 HLF Briskeby På rehabiliteringssiden tilbys tilpasningskurs blant annet innen feltene tinnitus, CI-opererte, Meniere og hørselshemmede i yrkeslivet. 

6 HLF Briskeby HLF Briskeby har også et unikt rehabiliteringstilbud for Tinnitus og Meniere-rammede samt CI-opererte og er en del av spesialisthelsetjenesten gjennom samarbeidsavtalen med Helse Sør-Øst.   Briskeby ligger i Lier, rett utenfor Drammen, men har navnet sitt fra bydelen i Oslo hvor skolen opprinnelig lå.

7 HLF Briskeby Noen kurs HLF Briskeby tilbyr er Tinnitusmestring
CI-mestringskurs Behold jobben-kurs Menierekurs Bedre kommunikasjon og mestring Studentkurs

8 HLF Briskeby


Laste ned ppt "HLF Briskeby HLF Briskeby er både en videregående skole og kompetansessenter for hørselshemmede. Senteret eies av HLF (Hørselshemmedes Landsforbund) og."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google