Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Elisabeth Lackner Avdeling for fagstøtte

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Elisabeth Lackner Avdeling for fagstøtte"— Utskrift av presentasjonen:

1 Elisabeth Lackner Avdeling for fagstøtte
Rektoratet Ny kampanjeløsning Studentrekruttering til UiO Elisabeth Lackner Avdeling for fagstøtte

2 Planverk & søkerpreferanser gir rammene
UiOs planverk «Rekruttere studenter som har forutsetninger for og som engasjeres av studier ved et fremragende forskningsuniversitet.» (s. 8, Strategi 2020) «Rekruttere dyktige og motiverte søkere.» (s. 7, Årsplan) & «Synliggjøre sterke forskningsmiljøer og de tverrfakultære satsningene» (s. 9, Årsplan) «Løfte frem UiOs forskningsbaserte utdanning» (punkt 4, Komm.strat) Faglighet er viktigst for søkerne til UiO «Faglige elementer er viktigst for valg av både studieprogram og studiested. Personlig interesse for fagområdet er den viktigste grunnen til valg av studieprogram. Den faglige kvaliteten og gode forelesere er sammen med studiestedets renommé viktigst når det gjelder valg av studiested.» (Opinion, søkerundersøkelsen 2015) Kampanje på vegne av alle studieprogrammer ved UiO Helhetlig og koordinert rekrutteringsinnsats, men en løsning som skal kunne brukes av fakultetene Med ekstra vekt på MNs studieprogrammer & underrepresentert kjønn

3 UiO skal fremstå slik i kampanjen
Personlighet Akademisk, men ikke med en ovenfra og ned holdning. Menneskelig og sympatisk. Posisjon Tettest integrasjon mellom forskning og studenter. Den sikreste veien mot en spennende (internasjonal) karriere. Ønsket rennomé Fordi UiOs forelesere også er blant de mest fremragende forskerne i verden, er UiO det norske universitetet som gir deg den beste og mest oppdaterte kunnskapen om faget og den faglige utviklingen. De skarpeste knivene, tiltrekker seg gjerne de andre skarpeste knivene. Skal du bli en av de beste, må du være blant de beste.

4 KONSEPT «Kunnskap rett fra kilden»

5 SKISSER

6

7 NB! Dette er kun skissebilder med modeller

8 NB! Dette er kun skissebilder med modeller

9 NB! Dette er kun skissebilder med modeller

10

11 Denne kampanjen… Appellerer til (faglige) ambisjoner Viser forskerne på UiO Er personlig Kobler forskning og utdanning Gjør UiOs forskning og utdanning bedre kjent i samfunnet Kan videreutvikles i mange retninger (Åpen dag, programbeskrivelser på nett, på fakultetene) Kampanjen «svarer på UiOs krav» til rekrutteringsarbeidet.

12 Videre prosess Rekrutteringsnettverk (fakultetene)
Hvordan finne forskere? De bør være «fremragende» og være gode undervise (på lavere grad). Krever litt research fra fakultetene. Hvordan koble til UiOs nettsider? Dersom de skal kobles til programbeskrivelsene bør disse jobbes med. Kan også kobles til sentrale sider Dekanmøte 28. oktober Testing (fokusgrupper)


Laste ned ppt "Elisabeth Lackner Avdeling for fagstøtte"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google