Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

AVTALE OM RESULTATKRAV (Jfr. Pkt 8 i Arbeidsavtalen)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "AVTALE OM RESULTATKRAV (Jfr. Pkt 8 i Arbeidsavtalen)"— Utskrift av presentasjonen:

1 AVTALE OM RESULTATKRAV (Jfr. Pkt 8 i Arbeidsavtalen)
……. kommune (arbeidsgiver) og rådmann……………………. …………… Med grunnlag i Økonomiplan/Handlingsplan og vedtatt budsjett for det enkelte år, skal ……. ……………. kommune vurdere utbetaling av resultatlønn/bonuslønn til rådmannen, innenfor en økonomisk ramme på fra kr ,‑ og til kr ,‑ pr. år.

2 GENERELT I AVTALE OM RESULTATKRAV
Bonuslønnen medregnes ikke i pensjonsgivende inntekt.

3 Følgende hovedelementer skal vektlegge;
Samarbeidsrelasjoner i ledergruppen Samarbeidsrelasjoner overfor politisk ledelse Gjennomføring av medarbeidersamtaler. Måloppnåelse i samsvar med vedtatt budsjett og handlingsprogram

4 Hovedelementer forts. Lojal opptreden innad og utad, i forhold til kommunen som arbeidsgiver og Bostedskommune Initiativ og innsatsvilje for å videreutvikle og effektivisere kommunens tjenestetilbud Redusert sykefravær Organisasjonsutvikling og effektivisering

5 Skår for måloppnåelse Fastsetting av bonuslønn skjer etter en likeverdig gradert skala på 1 til 4 av overnevnte punkter, på grunnlag av evalueringsdrøftinger mellom ordfører, forhandlingsutvalg og rådmannen. 1 =Lav måloppnåelse 2 = Middels måloppnåelse 3 = Høy måloppnåelse 4 = Meget høy måloppnåelse ‑ utmerket!

6 Hyppighet og varighet Slike drøftinger forutsettes gjennomført minst to ganger årlig, der felles beskrivelse og forståelse av mål og resultatutvikling defineres.


Laste ned ppt "AVTALE OM RESULTATKRAV (Jfr. Pkt 8 i Arbeidsavtalen)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google