Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hårets fysiologi HÅRSKAFT Hår består av celler som er fylt med “hard keratin” et veldig holdbart protein. Hårcellene er forskjellige fra cellene i huden.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hårets fysiologi HÅRSKAFT Hår består av celler som er fylt med “hard keratin” et veldig holdbart protein. Hårcellene er forskjellige fra cellene i huden."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Hårets fysiologi HÅRSKAFT Hår består av celler som er fylt med “hard keratin” et veldig holdbart protein. Hårcellene er forskjellige fra cellene i huden. De faller ikke av men vokser I stedet sammen og gjør det umulig å ha langt hår. Når nye celler kommer fram på bunnen av hårsekken blir gamle celler skjøvet opp og til slutt ut av hårsekken og håret blir synlig.

3 Hårets fysiologi HÅRSKAFT Håret begynner sin utvikling under hudens overflate i hårsekker. Nederst i hårsekken finnes en liten forhøyning (kul) som kalles hårløken. Hårløken er viktig fordi den inneholder blodårene som transporterer de næringsstoffene som er nødvendige for sunt hår. HÅRLØK

4 Hårets fysiologi Hårfolliklene gjennomgår en syklus med 3 faser.
Vekstfasen kalles anagen Overgangsfasen kalles katagen Hvilefasen kalles telogen KATAGEN TELOGEN ANAGEN TIDLIG ANAGEN

5 Hva er årsakene til at hårets tekstur og volum endrer seg?
Livsstil Stress, medisiner, hormoner har vist seg å ha en innvirkning på hårets vitalitet. Dårlig ernæring De riktige næringsstoffene er viktig for at håret skal være fyldig. Aldring Når vi blir eldre går mange av kroppens prosesser saktere. Gener

6 Beskytt ditt hårs framtid!
Introduserer Nutriol® En virkningsfull og effektiv løsning som forbedrer hårets vitalitet. Nutriol Shampoo og Hair Fitness Treatment er fylt med viktige næringsstoffer og mykgjørende midler som gir næring og fuktighet til hårfollikelen. Sikkerhets-,allergi- og dermatologisk testet

7 Viktigste aktive ingrediens: Tricalgoxyl®
Tricalgoxyl er nøkkelingrediensen i både Nutriol Shampoo og Nutriol Hair Fitness Treatment. Denne ingrediensen er rik på tangsulfaterte oligosakkarider (polysakkarider) som gir næring til håret. Den er utvunnet fra en spesiell type brunalge som vokser og plukkes ved Iroise Biosphere Reserve i Frankrike.

8 Andre ingredienser Natrium cocoyl hydrolysert hveteprotein og hydrolysert soyaprotein Disse komponentene hjelper til å glatte ut det proteinbaserte hårskaftet så håret skinner. Asparagopsis armata-ekstrakt Utvunnet fra rødalger og gir fuktighet til håret og gjør det mykt. SOYA HVETE

9 Nutriol - Nøkkelegenskaper
Revitaliserer og styrker håret Hårets styrke avhenger av hvor mye fuktighet og næring hårskaftet har. Polysakkarider spiller en viktig rolle i å oppnå et sunt hår med styrke siden de er byggestenene for næring og hjelper til å binde vann til håret. Et hår som får nok fuktighet og næring har mer fylde og skinner mer.

10 Nutriol - Nøkkelegenskaper
Bidrar med essensielle mineraler og næringsstoffer som er nødvendige for et sunt hår. Håret ditt er en levende forlengelse av huden og de riktige næringsstoffene for å oppnå en ungdommelig fylde og tekstur. Nutriol Hair Fitness Treatment gir et rikt kompleks av mineraler som sammen med Tricalgoxyl jobber for å gi hodebunnen og hårfolliklene viktige byggestener. Mineralene er blandt annet kalium, magnesium, kalsium, svovel, fosfor, sink, mangan og jern.

11 Nutriolopplevelsen Nutriol Hair Fitness Treatment benytter et unikt todelt system. En tidsutløst teknologi som gjør produktet mest mulig ferskt og virkningsfullt.

12 Nutriolopplevelsen Intensivbehandlingsfasen (eller angrepsfasen)
Behandlingen med Nutriol Hair Fitness Treatment fremmer en ungdommelig funksjon av hårfolliklene. Behandlingsfasen for både menn og kvinner burde gjentas 2 ganger om året, vår og høst, da kroppens forbrenning endrer seg under disse årstidene og trenger ekstra tilførsel av næringsstoffer.

13 Nutriolopplevelsen intensivbehandlingsfasen
Andre grunner til å gjenta intensivbehandlingsfasen med Nutriol Hair Fitness Treatment: Kvinners hårtekstur endrer seg blandt annet på grunn av hormonelle svingninger forårsaket av graviditet, amming og overgangsalderen. Slanking, stress og kjemisk behandling av håret kan skade hårbunnen og ha en negativ innvirkning på hårets vitalitet og volum.

14 Anbefalt bruk Intensivbehandlingsfasen med Nutriol Hair Fitness Treatment
For menn: Tre flasker hver uke i åtte uker For kvinner: En flaske annenhver dag i åtte uker

15 Få enda bedre utbytte av Nutriols intensive behandlingsfase
Med Galvanic Spa™ II apparatet og hodebunnselektroden sammen med Nutriol Hair Fitness Treatment aksellereres effekten fordi transporten av nøkkelingrediensene blir forsterket. Denne effekten oppnås gjennom kompatible galvaniske strømmer og polaritieten i produktets ingredienser.

16 Nutriolopplevelsen Vedlikeholdsfasen med Nutriol Hair Fitness Treatment
Denne fasen utføres etter intensivbehandlingsfasen Det anbefales at man benytter Nutriol Hair Fitness Treatment kontinuerlig for å vedlikeholde resultatet.

17 Anbefalt bruk Vedlikeholdsfasen med Nutriol Hair Fitness Treatment
For menn: To flasker per uke i seks uker For kvinner: To flasker per uke i fire uker

18 How to use Nutriol Shampoo Påfør Nutriol Shampoo i vått hår
pump 1–3 ganger for kort til mellomlangt hår pump 3–5 ganger for langt hår Massér forsiktig. Skyll håret grundig med varmt vann og bruk en Nu Skin balsam etterpå hvis ønskelig. Deretter påføres Nutriol Hair Fitness Treatment

19 Anvendelse Håret håndkletørres etter shamponering og evnt balsam før man påfører Nutriol Hair Fitness Treatment Aktivér Nutriol Hair Fitness Treatment ved å vri lokket med solen for å bryte den beskyttende forseglingen og pulveret frigjøres i løsningen. Rist på flasken for å aktivere formelen. Fjern toppen på flasken og fest applikatoren til flasken.

20 Anvendelse Behandlingen påføres jevnt over hodebunnen ved at man klemmer på applikatoren så noen få dråper kommer ut av gangen. Unngå å få produktet på huden nedenfor hårfestet. Massér hodebunnen forsiktig med fingertuppene i tre til fire minutter eller bruk Galvanic Spa™ II apparatet med hodebunnselektroden for å få fortgang i effekten fra Nutriol Hair Fitness Treatment. Skyll ikke ut. Frisér håret som du pleier.

21 Hva kan Nutriol gjøre for forretningen din?
Sponsing Ifølge International Beauty Group, har 35% av alle salongeiere meldt om en økt etterspørsel etter hodebunnsbehandlinger. Over 70 millioner menn og kvinner i USA opplever at hårets tekstur endrer seg etter fylte 50. Nutriol inneholder en eksklusiv blanding av patenterte ingredienser som gir imponerende resultater for dette store markedet og tiltrekker interessenter til Nu Skins forretningsmulighet.

22 Hva kan Nutriol gjøre for forretningen din?
Volum og bibeholdelse Nutriol er et produkt som kontinuerlig fremmer kundelojalitet og bidrar til å generere merkbart økt salgsvolum.

23 Gir hår som ser og føles mer fyldig Revitaliserer, fukter og styrker
Øker tilgjengeligheten av næringsstoffer og vitaminer til hårfollikelen Sikkerhets-, allergi-, og dermatologisk testet


Laste ned ppt "Hårets fysiologi HÅRSKAFT Hår består av celler som er fylt med “hard keratin” et veldig holdbart protein. Hårcellene er forskjellige fra cellene i huden."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google