Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

”Velsignet er du blant kvinner!”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "”Velsignet er du blant kvinner!”"— Utskrift av presentasjonen:

1 ”Velsignet er du blant kvinner!”

2 Maria-bilder Maria , engel og Jesus Katolsk helgen-Maria

3 Lukas 1,39-45 – Maria og Elisabeth
”Men Maria brøt opp i de dager og skyndte seg til fjellbygdene, til en by i Juda. Hun kom inn i Sakarias' hus og hilste på Elisabet. Og det skjedde at da Elisabet hørte Marias hilsen, da sprang barnet (Johannes) i hennes liv. Elisabet ble fylt med Den Hellige Ånd. Hun ropte med høy røst og sa: ”Velsignet er du blant kvinner, og velsignet er frukten av ditt morsliv! Hvordan kan dette hende meg at min Herres mor kommer til meg? For se, da lyden av din hilsen nådde mitt øre, sprang barnet i mitt liv av fryd! Salig er hun som trodde! For fullbyrdet skal det bli som er sagt henne av Herren.”

4 Lukas 1 og 2 – LOVSANGER Elisabeth Maria Sakarja Englene Hyrdene
Simeon i templet Anna Fanuelsdatter

5 Lukas 1,39-45 – Maria og Elisabeth
Og det skjedde at da Elisabet hørte Marias hilsen, da sprang barnet i hennes liv. Elisabet ble fylt med Den Hellige Ånd. Hun ropte med høy røst og sa: Velsignet er du blant kvinner, og velsignet er frukten av ditt morsliv! Hvordan kan dette hende meg at min Herres mor kommer til meg? For se, da lyden av din hilsen nådde mitt øre, sprang barnet i mitt liv av fryd! Salig er hun som trodde! For fullbyrdet skal det bli som er sagt henne av Herren.

6 Lukas 1,39-45 – Maria og Elisabeth
Å være velsignet Lukas 1,42: “Velsignet er du blant kvinner. Velsignet er frukten av ditt morsliv (Jesus)!” Elisabeth til Maria Lukas 1,28 “Vær hilset du som har fått nåde! Herren er med deg! Velsignet er du blant kvinner!” Engelen Gabriel til Maria


Laste ned ppt "”Velsignet er du blant kvinner!”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google