Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

”For se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig”

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "”For se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig”"— Utskrift av presentasjonen:

1 ”For se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig”

2 Maria-bilder Maria , engel og Jesus Katolsk helgen-Maria

3 Lukas 1, Maria Men Maria brøt opp i de dager og skyndte seg til fjellbygdene, til en by i Juda. Hun kom inn i Sakarias' hus og hilste på Elisabet. Og det skjedde at da Elisabet hørte Marias hilsen, da sprang barnet (Johannes) i hennes liv. Elisabet ble fylt med Den Hellige Ånd. Hun ropte med høy røst og sa: ”Velsignet er du blant kvinner, og velsignet er frukten av ditt morsliv! Hvordan kan dette hende meg at min Herres mor kommer til meg? For se, da lyden av din hilsen nådde mitt øre, sprang barnet i mitt liv av fryd! Salig er hun som trodde! For fullbyrdet skal det bli som er sagt henne av Herren.”

4 Lukas 1, Maria Og Maria sa: ”Min sjel opphøyer Herren, og min ånd fryder seg i Gud, min Frelser, fordi han har sett til sin tjenerinnes ringhet. For se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig, fordi han har gjort store ting mot meg, han, den mektige, og hellig er hans navn. Hans miskunn er fra slekt til slekt over dem som frykter ham. Han gjorde storverk med sin arm, han spredte dem som var overmodige i sitt hjertes tanker. Han støtte mektige ned av deres troner og opphøyet de små. Hungrende mettet han med gode gaver, men rikfolk sendte han tomhendte bort. Han tok seg av Israel, sin tjener, for å komme i hu sin miskunn, - slik han hadde talt til våre fedre - mot Abraham og hans ætt, til evig tid.” Og Maria ble hos henne omkring tre måneder. Så vendte hun hjem til sitt hus.

5 Lukas 1,39-55 - Maria Lukas 1 og 2 – LOVSANGER Elisabeth Maria Sakarja
Englene Hyrdene Simeon i templet Anna Fanuelsdatter

6 Elisabet ble fylt med Den Hellige Ånd.
Lukas 1, Maria Og det skjedde at da Elisabet hørte Marias hilsen, da sprang barnet i hennes liv. Elisabet ble fylt med Den Hellige Ånd. Hun ropte med høy røst og sa: Velsignet er du blant kvinner, og velsignet er frukten av ditt morsliv! Hvordan kan dette hende meg at min Herres mor kommer til meg? For se, da lyden av din hilsen nådde mitt øre, sprang barnet i mitt liv av fryd! Salig er hun som trodde! For fullbyrdet skal det bli som er sagt henne av Herren.

7 Lukas 1,39-55 - Maria Og Maria sa: Min sjel opphøyer Herren,
og min ånd fryder seg i Gud, min Frelser, fordi han har sett til sin tjenerinnes ringhet. For se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig, fordi han har gjort store ting mot meg, han, den mektige, og hellig er hans navn. Hans miskunn er fra slekt til slekt over dem som frykter ham.

8 Lukas 1,39-55 - Maria Han gjorde storverk med sin arm,
han spredte dem som var overmodige i sitt hjertes tanker. Han støtte mektige ned av deres troner og opphøyet de små. Hungrende mettet han med gode gaver, men rikfolk sendte han tomhendte bort. Han tok seg av Israel, sin tjener, for å komme i hu sin miskunn, - slik han hadde talt til våre fedre - mot Abraham og hans ætt, til evig tid.

9 ”Hva forstod Maria?”

10 Lukas 1,39-55 - Maria ”Mary, did you know”:
”this child that you have delivered will soon deliver you?” ”when you kiss your little baby you’ve kissed the face of God?”

11 Hva kan vi lære av Maria? 1) Ta tid til å tenke over og tenke etter
Lukas 1, Maria Hva kan vi lære av Maria? 1) Ta tid til å tenke over og tenke etter

12 Lukas 1,39-55 - Maria Hva kan vi lære av Maria?
Ta tid til å tenke over og tenke etter Ikke vær redd for å stille spørsmål

13 Lukas 1,39-55 - Maria Hva kan vi lære av Maria?
Ta tid til å tenke over og tenke etter Ikke vær redd for å stille spørsmål Ha holdningen – Gud vet best!

14 3) Ha holdningen – Gud vet best! FDSD VJGD
Lukas 1, Maria 3) Ha holdningen – Gud vet best! FDSD VJGD Fordi Du Sier Det, Vil Jeg Gjøre Det!

15 Lukas 1,39-55 - Maria Hva kan vi lære av Maria?
Ta tid til å tenke over og tenke etter Ikke vær redd for å stille spørsmål Ha holdningen – Gud vet best! Let etter Jesus


Laste ned ppt "”For se, fra nå av skal alle slekter prise meg salig”"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google