Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hvem er vi? Vi er et jentenettverk som i hovedsak holder til i Trondheim. Vi er et nettverk som er en videreføring av prosjektet «Jenter i bil og elektro».

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hvem er vi? Vi er et jentenettverk som i hovedsak holder til i Trondheim. Vi er et nettverk som er en videreføring av prosjektet «Jenter i bil og elektro»."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 Hvem er vi? Vi er et jentenettverk som i hovedsak holder til i Trondheim. Vi er et nettverk som er en videreføring av prosjektet «Jenter i bil og elektro». Nettverket består av jenter som jobber i yrker innenfor videregåendekursene Teknikk og industriell produksjon, Bygg og anleggsteknikk og Elektrofag. Hvem er vi? Vi er et jentenettverk som i hovedsak holder til i Trondheim. Vi er et nettverk som er en videreføring av prosjektet «Jenter i bil og elektro». Nettverket består av jenter som jobber i yrker innenfor videregåendekursene Teknikk og industriell produksjon, Bygg og anleggsteknikk og Elektrofag.

4 Hvorfor nettverk? 1.Sosialt. 2.Vi jentene har mange ting til felles. 3.Vi deler erfaringer. 4.Du kan bruke faguttrykk sammen med andre jenter. 5.Vi ønsker at flere jenter skal velge utradisjonelt og er derfor på ungdomskoler og forteller om arbeidshverdagen vår. Hvorfor nettverk? 1.Sosialt. 2.Vi jentene har mange ting til felles. 3.Vi deler erfaringer. 4.Du kan bruke faguttrykk sammen med andre jenter. 5.Vi ønsker at flere jenter skal velge utradisjonelt og er derfor på ungdomskoler og forteller om arbeidshverdagen vår.

5 Denne er en av de viktigste plansjene vi viser til elevene og foreldrene. Utdanningen slutter ikke ved fagbrev den bare åpner for nye og bedre muligheter.

6


Laste ned ppt "Hvem er vi? Vi er et jentenettverk som i hovedsak holder til i Trondheim. Vi er et nettverk som er en videreføring av prosjektet «Jenter i bil og elektro»."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google