Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

VANN FORANDRER ALT Sammen skal vi sikre varig tilgang til rent vann for over 1 million mennesker.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "VANN FORANDRER ALT Sammen skal vi sikre varig tilgang til rent vann for over 1 million mennesker."— Utskrift av presentasjonen:

1 VANN FORANDRER ALT Sammen skal vi sikre varig tilgang til rent vann for over 1 million mennesker

2 Vann – ingen selvfølge

3

4 All verdens forskjell

5 Menneskerettigheter Tørke Migrasjon Kvinners sikkerhet Utdanning Klimatilpasning Helse Korrupsjon Vann Konsekvenser og ringvirkninger av tilgang til vann

6 TV-aksjonen skal gi over en million mennesker i Sudan, Sør-Sudan, Etiopia, Somalia, Tanzania, Pakistan, Afghanistan og Haiti tilgang til rent vann for resten av livet. Kirkens Nødhjelp kjenner disse landene godt og vil tilpasse tiltakene til hva som er best og mest effektivt gitt de lokale variasjonene. For å sikre varig tilgang til vann skal Kirkens Nødhjelp bore og rehabilitere brønner, installere håndpumper, systemer for oppsamling av regnvann og andre tiltak. Kirkens Nødhjelp skal bygge sanitære fasiliteter og drive opplæring i hygiene. Vann til over 1 million mennesker

7 Kirkens Nødhjelp Kirkens Nødhjelp ble etablert av kirkene i Norge i 1947 for å hjelpe sivilbefolkningen i Tyskland etter krigen. Er en felleskirkelig organisasjon som omfatter mange ulike norske kirkesamfunn. Arbeider med nødhjelp i kriser, utvikling av lokalsamfunn, og beslutningspåvirkning for å avskaffe fattigdom. Kontorer i 21 land og medarbeidere i 30 land. Arbeider med lokale partnerorganisasjoner. Medlem av Act Alliance, en av verdens største humanitære allianser og er gjennom dem tilstede i 150 land. Når hvert år over tre millioner mennesker med hjelp.

8 Kirkens Nødhjelps vannekspertise Begynte å arbeide med vann i Sør-Sudan på 1970-tallet. Spesialisert på vann de siste 20 år. Skaffer vann-, sanitær- og hygienetjenester til fattige lokalsamfunn i over 10 land, mange konfliktland. Beredskapsstyrke med 100 spesialister, deriblant ingeniører. Foretrukne partner for Utenriksdepartementet på leveranse av vann i katastrofesituasjoner. Forhåndslagre med nødhjelpsutstyr flere steder i verden.

9 Det nytter

10 Takk for meg Lykke til!


Laste ned ppt "VANN FORANDRER ALT Sammen skal vi sikre varig tilgang til rent vann for over 1 million mennesker."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google