Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi menn? Hva vi mener? Er det av interesse? Rundt lunsjbordene på jobb og i sosiale lag er menn som betaler ”horekunder” karakterisert som ”motbydelige”,

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi menn? Hva vi mener? Er det av interesse? Rundt lunsjbordene på jobb og i sosiale lag er menn som betaler ”horekunder” karakterisert som ”motbydelige”,"— Utskrift av presentasjonen:

1 Vi menn? Hva vi mener? Er det av interesse? Rundt lunsjbordene på jobb og i sosiale lag er menn som betaler ”horekunder” karakterisert som ”motbydelige”, ”umoralske” og ”kyniske”. Disse samtalene har vi alle hørt. Om du hadde kjent noen av kundene (...) hadde du skjønt at det er naboen din, kollegaen din, kanskje broren din, eller andre du kjenner godt. Fellestrekket er sannsynligvis at alle en gang i blant har behov for noe som han ikke har tilgang på ”gratis”. (”Hektor” 18.05.2006 på www.sexhandel.no)

2

3

4 Noen av oss menn som skriver her, meg inkludert, angrer. Men å la moralistene få påtvinge noen skamfølelse for det, misliker jeg sterkt. For min egen del har angeren ikke noe med de oppfatningene motstanderne vil påtvinge folk flest. (Pedro 06.02.06).

5 Hva kjøpes?

6 1. Han som kjøper en nødløsning 2. Han som kjøper seg fri 3. Han som kjøper et luksusgode

7 1. Han som kjøper en nødløsning J eg gjorde det fordi jeg savnet å ha sex og fysisk nærhet til en kvinnear veldig sulteforet på sex hjemme. Orket ikke enda flere år (overdriver ikke) uten fysisk nærhet. Har du hørt mange nok ganger visene om ”hodepine, mensen, trett, slitten, det passer ikke nå, du spurte for sent, har husarbeid å gjøre, må tidlig til sengs og sove siden jeg skal tidlig på jobben i morra, osv.” gir man opp og slutter å tro på dem, i hvert fall inntil videre. (Pedro 23.01.06)

8 1. Han som kjøper en nødløsning Det er nemlig slik at kvinner uansett type har en innebygget biologisk alarm som sier dem at de ikke skal inngå noe intimt forhold med en mann som virker sliten og trett og utenfor og syk. Jeg har selv mange ganger i perioder i livet da jeg har vært helseplaget forsøkt å få kontakt med kvinner som har et utseende vesentlig mindre attraktivt enn mitt, men uten å lykkes. (Ole45 18.07.08)

9 2. Han som kjøper seg fri Det å kjøpe sex blir for meg en måte å slippe maset damejakten egentlig innebærer. Dessuten sparer jeg faktisk penger gjennom dette: Jeg trenger ikke lenger overholde de sosiale kodene når det gjelder alkohol. På grunn av dette har jeg sluttet helt å drikke, og jeg er rett og slett blitt sunnere. Dessuten er jeg ikke så seksuelt frustrert når jeg får ”lettet på trykket” et par ganger i måneden. (Anonym 17.09.06)

10 2. Han som kjøper seg fri Menn, og kvinner for den saks skyld, ”jakter” stadig på en sexpartner for kvelden. Det er den samme spenningen som får noen til å kjøpe sex tror jeg. Det å kunne se på bilder av ulike kvinner, velge ut den peneste, og så, i motsetning til sjekking på byen, faktisk være 100% sikker på at man faktisk får ha sex med denne kvinnen. Følelsen av at det er litt ulovlig..det at man får oppgitt en adresse man kan gå til, som få andre kjenner...det å vite om det som foregår i skjul og i hemmelighet, er spennende. (mannsyd 16.01.06)

11 2. Han som kjøper seg fri Etter min mening er ikke det å kjøpe sex direkte noe verre enn å spandere drinker på jenter på byen, for så senere å kanskje få de med seg hjem å ha sex der. Det ender også ganske ofte med at folk blir såret når det viser seg at de ikke hadde de helt samme planene etter at natten er over. (Lars 30.01.06 )

12 3. Han som kjøper et luksusgode Skal man ha menneskelig kontakt i Norge har man valget mellom strøket og et knippe krisetelefoner. Det er dette som er problemet. Man skal ikke kjøpe sex fordi man har et skrikende og udekket behov for nærhet til andre mennesker, men fordi det er givende og avstressende. (Krypto 18.02.06)

13 3. Han som kjøper et luksusgode Sånn er det bare, mener nå jeg [at man ikke blir nære venner med prostituerte]. Og jeg trives veldig godt med det. Så godt at jeg altså supplerer seksuell omgang med vanlige damer, med omgang med betalingsdamer. Fordelen med sistnevnte, er at alt er så forhåndsdefinert og oversiktlig, samt at jeg lettere kan eksperimentere med nye ting sammen med disse. (Conquistador 29.04.07)

14 3. Han som kjøper et luksusgode [jeg har] sjonglert opptil en håndfull (normale) damer eller flere, samtidig som jeg har vært kjøper av seksuelle tjenester hos atter andre damer - og etablert tillitsforhold o.l. med mange av sistnevnte type. Det er nesten som å ha et harem - veldig tilfredsstillende og betryggende. ( Conquistador 29.04.07)

15 Det seksuelle forbrukerspråket ( …) i likhet med forretningspartnere, kundebetjenere og ekspeditører, er det fort gjort at man etablerer en god tone. Det betyr ikke at de er dine nære venner når du ikke betaler eller ikke er innom forretningssfæren deres. (Conquistador 29.04.07)

16 Sexkjøp – en nær-kjæreste- opplevelse?

17 (…) dersom et menneske gjennom et helt liv aldri kunne få gratis (intim) nærkontakt/kroppskontakt annet enn gjennom disse tvangsprostituerte, så ville det vært helt riktig ca 1 gang i året å kontakte disse tvangsprostituerte med formål å få kjøpe hud- og kroppskontakt fra et annet menneske. Man forutsetter selvsagt at kunden er hyggelig med den tvangsprostituerte. (Ole45 07.08.08)


Laste ned ppt "Vi menn? Hva vi mener? Er det av interesse? Rundt lunsjbordene på jobb og i sosiale lag er menn som betaler ”horekunder” karakterisert som ”motbydelige”,"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google