Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

EVENTYRGÅTER Les og gjett hvilken eventyrfigur dette er. Han bor i et slott. Han er rik. Han eier prinsessa Hvem er han?

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "EVENTYRGÅTER Les og gjett hvilken eventyrfigur dette er. Han bor i et slott. Han er rik. Han eier prinsessa Hvem er han?"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 EVENTYRGÅTER

3 Les og gjett hvilken eventyrfigur dette er. Han bor i et slott. Han er rik. Han eier prinsessa Hvem er han?

4 KONGEN

5 Pål er forelska i meg. Jeg har fin kjole. Hvem er jeg?

6 PRINSESSEN

7 Jeg er sterk. Jeg har et øye. Jeg er rik. Jeg er skummel. Hvem er jeg?

8 TROLL

9 Jeg er rund. Jeg er rund. Jeg kan spises. Jeg kan spises. Jeg er gul. Jeg er gul. Jeg triller. Jeg triller. Hva er jeg? Hva er jeg?

10 PANNEKAKA

11  Jeg har lang nese.  Jeg er gammel.  Jeg har sittet fast i 100 år.  Jeg er sulten.  Mange blåser i meg.  Hvem er jeg?

12 KJERRINGA

13 Han er optimist. Han er smart. Han går tur i skogen. Han møter et troll. Hvem er dette?

14 ASKELADDEN

15

16 Han er Sterk. Han er Sterk. HAN HAR GULL. HAN HAR GULL. HAN SPREKKER I SOLA. HAN SPREKKER I SOLA. HAN ER STOR. HAN ER STOR. HAN ER STYGG. HAN ER STYGG. HAN ER SLEM. HAN ER SLEM. HAN DREPER MENNESKER. HAN DREPER MENNESKER. HAN HAR TRE PÅ NESA. HAN HAR TRE PÅ NESA. HAN BOR I ET FJELL. HAN BOR I ET FJELL. HAN LEVDE I 100 ÅR. HAN LEVDE I 100 ÅR. HAN LIKER MØRKET. HAN LIKER MØRKET. HVEM ER HAN?

17 TROLL

18

19 Hun strikker. Hun strikker. Mannen hennes døde. Mannen hennes døde. Det er friere som banker på døra. Det er friere som banker på døra. Hvem er hun?...................................... Hvem er hun?......................................

20 REVE-ENKA REVE-ENKA

21 SLUTT


Laste ned ppt "EVENTYRGÅTER Les og gjett hvilken eventyrfigur dette er. Han bor i et slott. Han er rik. Han eier prinsessa Hvem er han?"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google