Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

KJÆLEDYRENE VÅRE 3. trinn Alle fikk et gavekort i dyrebutikk. Her har vi lagd våre egne presentasjoner av dyrene vi fikk. Vi har skrevet og tegnet. De.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "KJÆLEDYRENE VÅRE 3. trinn Alle fikk et gavekort i dyrebutikk. Her har vi lagd våre egne presentasjoner av dyrene vi fikk. Vi har skrevet og tegnet. De."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 KJÆLEDYRENE VÅRE 3. trinn Alle fikk et gavekort i dyrebutikk. Her har vi lagd våre egne presentasjoner av dyrene vi fikk. Vi har skrevet og tegnet. De er veldig fine. Bare se …………

3 Baks spiser mat. Jeg leker med Baks foran peisen. Jeg går ut med Baks. Baks er 8 år. Jeg og Baks spilte playstation 2 og Baks vant i Need for speed underground.

4

5 Hun er søt! Hun har mjuk pels! Hun liker og gå tur! Hun liker og leke med ball! Hun liker og ligge foran peisen!

6

7 Buffy Det er en hund Den er noen dager gammel Den er lysebrun og litt mørkebrun Hun liker å spise tørfor Hun liker å kose.

8

9 Goya Goya er en hund Goya har svart snute Goya er søt Goya er en gutt Goya er lydig

10

11 Dyret er en katt. Dyret er en katt. Dyret er 0 år. Dyret er 0 år. Inanna er svart. Inanna er svart. Inanna liker ost. Inanna liker ost. Inanna liker å leke med baller. Inanna liker å leke med baller.

12

13 MITT DYR ER EN KANIN MIN KANIN HETER LOTTA KANINEN MIN ER SØT KANINEN MIN ER REDD KANINEN MIN ER 0 ÅR

14

15 MILLI

16 BILDE AV MILLI

17 TIMMI Timmi er en papegøye. Timmi er en papegøye. Timmi er god på karate. Timmi er god på karate. Timmi spiser alt mulig. Timmi spiser alt mulig. Timmi kan snakke. Timmi kan snakke. Timmi er 8 år. Timmi er 8 år.

18

19

20

21 Hoppe Popp Hun er en kanin. Hun er et halvt år. Den er lysebrun med mørkebrun flekk på halen. Den pleier å spille piano og danse disko. Den liker gulrot. Den bruker sminke.

22

23 Er en Kanin. Er en Kanin. Hun er 1 år. Hun er 1 år. Hun er jålete. Hun er jålete. Hun bruker sminke. Hun bruker sminke. Hun spiser gulrøtter. Hun spiser gulrøtter. Hun liker å leke med snø. Hun liker å leke med snø.

24

25 lotte  Lotte er en nakenrotte  Lotte liker og gå tur  Lotte er 1 år  Den liker å gnage  Den liker skruer  Lotte liker å leke  Lotte heier på Barcelona  Lotte liker å bade

26

27 Nakenrotte  Den spiser rester  Den er naken  Den har rynker  Den er 1 år

28

29 Sesar  Han kommer når jeg roper Sesar  Han er lydig  Han elsker å leke  Han er svart og brun  Han har svart hale  Han har et svart øre og et brunt øre  Han har en svart labb og en brun labb

30 Ninnin er en kanin. Ninnin er 1 år gammel. Hun har brun litt tjukk pels. Ørene hennes er ca. 3 cm. Hun liker å hoppe ute i gresset.

31

32 .

33 BILDE AV CHANNEL.

34 Sussy er en kanin. Sussy er en kanin. Sussy er 2 år gammel. Sussy er 2 år gammel. Sussy har brun pels. Sussy har brun pels. Sussy er kosete. Sussy er kosete. Sussy har en venn. Sussy har en venn.

35 Her er sussy

36 Ami leker masse med ballen sin. Ami leker masse med ballen sin. Ami liker å bli klødd på magen. Ami liker å bli klødd på magen. Ami er en jentehund. Ami er en jentehund. Ami har bursdag 7 september. Ami har bursdag 7 september. Ami liker tørrfor. Ami liker tørrfor.

37


Laste ned ppt "KJÆLEDYRENE VÅRE 3. trinn Alle fikk et gavekort i dyrebutikk. Her har vi lagd våre egne presentasjoner av dyrene vi fikk. Vi har skrevet og tegnet. De."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google