Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010 FLASKEPOSTKAMPANJEN Hvert år under Kirkens Nødhjelps fasteaksjon oppfordrer vi og Changemaker folk i Norge til å gi.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010 FLASKEPOSTKAMPANJEN Hvert år under Kirkens Nødhjelps fasteaksjon oppfordrer vi og Changemaker folk i Norge til å gi."— Utskrift av presentasjonen:

1 KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010 FLASKEPOSTKAMPANJEN Hvert år under Kirkens Nødhjelps fasteaksjon oppfordrer vi og Changemaker folk i Norge til å gi penger i bøssa og sende en utfordring til politikerne. Hvorfor? Vi ønsker å gjøre noe med årsakene til at mennesker lider.

2 Underskriftskampanje i fastetiden Det holder ikke å bare gjøre noe med konsekvensene av Klimaendringer og fattigdom, vi må også gjøre noe med årsakene! Mennesker over hele verden rammes av tørke, ekstremvær og flom. For dem handler klimaendringene om liv og død.

3 En flaskepost symboliserer et nødrop. Er du strandet på en øde øy kan en flaskepost være et siste desperat rop om hjelp. Vårt nødrop er at klimaendringene MÅ stoppes!

4 Hva er budskapet i flaskeposten ?

5 Skriv under du også… Slik bidrar DU til å kreve at politikere med makt og ansvar jobber for klimarettferdighet. 1)Send en ordentlig flaskepost i aksjonen til din lokale menighet.  Skriv under på flaskepostbrevet  Rull det sammen (gjerne rundt en blyant, så blir det lett å få det ut av flasken) og putt det i flasken. 2) Eller send en elektronisk flaskepost via nettsidene våre kirkensnødhjelp.no/aksjonen

6 Flaskepostoverrekkelse 1) Det blir arrangert overrekkelse til lokale/regionale politikere i 10 regioner rundt om landet i løpet av våren. 2) Til høsten lager Changemaker og Kirkens Nødhjelp en nasjonal markering med overrekkelse av alle flaskepostbrev fra hele Norge til partiene på Stortinget.


Laste ned ppt "KIRKENS NØDHJELPS FASTEAKSJON 2010 FLASKEPOSTKAMPANJEN Hvert år under Kirkens Nødhjelps fasteaksjon oppfordrer vi og Changemaker folk i Norge til å gi."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google