Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kardemomme by i Fritidsparken utenfor Kristiansand

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kardemomme by i Fritidsparken utenfor Kristiansand"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kardemomme by i Fritidsparken utenfor Kristiansand
Oppgave 11 side 115 i arbeidsboken Sett inn adjektivet i riktig form (også adjektiv i superlativ form) Kardemomme by i Fritidsparken utenfor Kristiansand Billedkilde:

2 Oppgave 11 I et (gammel) gammelt og (rar) rart hus på en (ensom) ensom
slette utenfor Kardemomme by bodde Kasper, Jesper og Jonatan. Kasper var den (gammel) eldste, Jesper var den (pen) peneste Billedkilde:

3 Oppgave 11 og Jonatan var (glad) gladest
i mat. Røvere var de alle tre, men de var ikke så (dårlig) dårlige som mange (annen) andre røvere, og holdt seg mest hjemme i huset sitt. Og som et slags husdyr til både hygge og nytte hadde de en løve. Den var ganske (snill) snill Billedkilde:

4 Oppgave 11 til løve å være, og gjorde ikke så veldig mye galt. Den spiste opp stortåa til Jesper en dag, men det gjorde ikke så mye, sa Kasper, for når Jesper hadde støvler på seg, så var det ingen som kunne se det. Men Jesper var ikke helt (fornøyd) fornøyd med løven den (først) første tiden etter den dagen. – Løven er ikke som den burde være, sa han. Jeg vil bare si deg det, at løven er det (nyttig) nyttigste

5 Oppgave 11 husdyr vi kan ha, sa Kasper. Det veit vel jeg også, det, sa Jesper, – men det er ikke (hyggelig) hyggelig å bli spist opp, selv om det er bare lite grann. – Det som var (uheldig) uheldig var nok bare at løven var ekstra (sulten) sulten akkurat den dagen, sa Jonatan.


Laste ned ppt "Kardemomme by i Fritidsparken utenfor Kristiansand"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google