Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold Kapittel 9 oppgave h.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold Kapittel 9 oppgave h."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold Kapittel 9 oppgave h

2 Han betalte ikke nok penger i barnebidrag. Ekskona var ofte sur. (siden): Siden han ikke betalte nok penger i barnebidrag, var ekskona ofte sur. (for): Ekskona var ofte sur, for han betalte ikke nok penger i barnebidrag. (så): Han betalte ikke nok penger i barnebidrag, så ekskona var ofte sur. (derfor): Han betalte ikke nok penger i barnebidrag. Derfor var ekskona ofte sur.

3 De hadde kost seg på kino. De spiste visst på restaurant. (etter at): Etter at de hadde kost seg på kino, spiste de visst på restaurant. (så): De hadde kost seg på kino. Så spiste de visst på restaurant. (siden): De hadde kost seg på kino. Siden spiste de visst på restaurant. (etterpå): De hadde kost seg på kino. Etterpå spiste de visst på restaurant.

4 De flyttet fra byen i 2007. De flyttet tilbake igjen i 2009. (først – så): Først flyttet de fra byen i 2007. Så flyttet de tilbake igjen i 2009. (siden): De flyttet fra byen i 2007. Siden flyttet de tilbake igjen i 2009. (men): De flyttet fra byen i 2007, men de flyttet tilbake igjen i 2009.


Laste ned ppt "Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold Kapittel 9 oppgave h."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google