Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lys til verden 2010/2011  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lys til verden 2010/2011  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lys til verden 2010/2011  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus kjent for mennesker – lokalt og globalt La oss tenne lys i verden!

2 Lys til verden 2010/2011  Årets tema: Fremtid og håp ”For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp” Jeremia 29,11  Derfor driver vi misjon: Vi vil dele troen på Jesus Kristus  Vi vil dele den kjærlighet og rettferdighet som Gud ønsker for hele verden. Vi vil forkynne fremtid og håp!

3 Bedre situasjonen for kvinner i Etiopia Det Norske Misjonsselskap Hjelp til funksjons- hemmede barn i Aserbajdsjan Normisjon

4 Rehabilitering av funksjons- hemmede i Kina Misjonsalliansen Forsoningsarbeid mellom palestinere og jøder i Israel Israelsmisjonen

5 Hjelp til kvinner i risikosonen i Nepal HimalPartner  Deltakelse på Alternativmesser i Norge Areopagos

6 Takk for at du tenner lys i verden


Laste ned ppt "Lys til verden 2010/2011  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google