Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke."— Utskrift av presentasjonen:

1 Lorax

2 Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke kunne snakke selv.

3 Til dette stedet kom det en fyr som het Detvarengang (The Once-ler). Han oppdaget at han kunne bruke de vakre trærne til å lage noe som han kunne tjene masse penger på – en Måha (a thneed).

4 Lorax protesterte mot at trærne skulle bli ødelagt. ”Jeg snakker for trærne, for trærne kan ikke snakke selv”, sa han.

5 Detvarengang var så grisk at han ikke ville høre på Lorax. Han laget en stor fabrikk og hugget ned alle trærne.

6 Det vakre stedet ble så forurenset at dyrene ikke lenger kunne bo der. Både bjørnene, svanene og fiskene måtte finne seg nye steder å bo.

7 Lorax fortsatte å snakke for trærne og dyrene. Detvarengang skjønte nok at det ikke var bra det han hadde gjort, men han klarte ikke å stoppe fordi han tjente så mye penger.

8 Til slutt var det ingen igjen å snakke for, alle hadde flyttet. Da reiste også Lorax.

9 Detvarengang var til slutt helt alene igjen i tårnet sitt. Han fortalte om alt som hadde skjedd til en liten gutt. Gutten fikk det aller, aller siste frøet til et av de vakre trærne. Hva ville du gjort hvis du var gutten og fikk det frøet?


Laste ned ppt "Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google