Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hovedprosjekt 2000. Prosjektledere: Ståle Furset Torbjørn Vik Oppdragsgiver: Torbjørn Vik.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hovedprosjekt 2000. Prosjektledere: Ståle Furset Torbjørn Vik Oppdragsgiver: Torbjørn Vik."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hovedprosjekt 2000

2 Prosjektledere: Ståle Furset Torbjørn Vik Oppdragsgiver: Torbjørn Vik

3 Problemstilling Lage et komplett spill med tilstrekkelig funksjonalitet og brukervennlighet slik at publikum også utenfor prosjektgruppen kan bruke spillet.

4 Hvorfor En oppgave utenom det vanlige. Høy vanskelighetsgrad mht. design, programmering og algoritmer. Fordrer kreativitet, nytenkning og innovativitet.

5 Fremgangsmåte Inngående studier av prototypen for å kartlegge krav til grafisk grensesnitt, brukervennlighet og funksjonalitet. Studier av lignende spill i kombinasjon med kreativ idedugnad gir grunnlaget for konseptuell gamedesign og gameplay. Hver ny funksjonalitet gjennomgår design, implementasjon og testing, slik at det til enhver tid foreligger en kjørbar testversjon.

6 Status Menysystem ferdig med et bredt utvalg av GUI- komponenter. Spillets nettverksprotokoll er utvidet med nødvendige meldinger for å opprettholde en konsistent gamestatus over nettverk. Demonstrasjon.


Laste ned ppt "Hovedprosjekt 2000. Prosjektledere: Ståle Furset Torbjørn Vik Oppdragsgiver: Torbjørn Vik."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google