Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kjære personsjef Jeg vil hjerne søkke oppå sekritærjob jeg så I avisen. Jeg kan skrive veldig hurtikt med 1 finger og legge tal sammen. Jeg trår jeg er.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kjære personsjef Jeg vil hjerne søkke oppå sekritærjob jeg så I avisen. Jeg kan skrive veldig hurtikt med 1 finger og legge tal sammen. Jeg trår jeg er."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kjære personsjef Jeg vil hjerne søkke oppå sekritærjob jeg så I avisen. Jeg kan skrive veldig hurtikt med 1 finger og legge tal sammen. Jeg trår jeg er god i en tellefon og jeg komer gåt ut av det med menesker. De ser også ut til at respåndere på meg. Jeg søker om et jobb som sekritær, men det må ikke være får vandskeligt. Jeg ved jeg ikke staver så gått men ofte for jeg enjob på grun av min pærsonlikhet. Jeg er åben får at diskutere lønnen min så du kan gi meg vadu syntes jeg er vært. Jeg kan starte mæd det sammme. Fårhåbenlig din bæste ansøger sekritrærsøker Med vænlig hilsen Doris May Starling Ps : Siden søkenaden min er så kort har jeg vedlagt et biled der er taget af mig i min siste jobb vor jeg servertte på en bar. Der syntes alle jeg var flinnk og jeg fikk mye tips.

2

3 Kjære Doris May! Jobben er din. Det er ok – Vi har stavekontroll !!!!! Kan du begynne i morgen? Med vennlig hilsen. Personalesjefen.


Laste ned ppt "Kjære personsjef Jeg vil hjerne søkke oppå sekritærjob jeg så I avisen. Jeg kan skrive veldig hurtikt med 1 finger og legge tal sammen. Jeg trår jeg er."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google