Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mine favoritt spiller -e på

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mine favoritt spiller -e på"— Utskrift av presentasjonen:

1 Mine favoritt spiller -e på
FC Barca

2

3 Fakta om Lionel Messi Den argentinske legenden og fotballguden ante neppe hvor rett han skulle få. Onsdag kopierte Lionel Messi (19) det utrolige soloraidet som Maradona scoret mot England i VM i Mexico i 1986. Den gutten kan erobre verden, sa Johan Cruyff, en annen legende med fortid i Barcelona.

4 Fakta Thierry Henry Henry er kjent for sin evne til å komme rundt forsvarere med sitt fantastiske rykk, sin store fart og gode ballkontroll. I tillegg til å være en stabil målscorer – i Arsenal har han scoret godt over 20 mål per sesong i gjennomsnitt – er han også svært ofte nest sist på ballen. Han regnes også som en verdens fremste dødballeksperter Fra 1993 til 1998 spilte Henry i det franske topplaget AS Monaco. Etter suksessen i VM 1998 ble han solgt til det italienske storlaget Juventus. Etter et halvt år der dro han sammen med sine franske venner (Patrick Vieira og Emanuel Petit) til Arsenal, som nå ble trent av Arsène Wenger. Der har Henry utviklet seg til å bli en av verdens beste spillere.

5 Fakta om Eto,o Eto’o har vært misfornøyd etter at hjemmepublikum ga ham en pipekonsert. Bakgrunnen for pipingen skal ha vært at Eto’o fikk et gult kort som gjorde ham utilgjengelig mot Real Madrid. Fansen mener den ekstremt målfarlige spissen gjorde dette med vilje. Jeg ønsker å bli toppscorer i England også. Jeg er en toppspiller og kan spille i et hvilket som helst land, fortalte han Skysports. På ryktebørsen er det heteste tipset en overgang verdt 19 millioner euro med Tottenham som destinasjon. (ANB-NTB)

6 Fakta Ronaldinho Mobilvarsling Scoringsvarsel på din mobil! Klikk her - scoringsvarsel for 448 lag! FAKTA Ronaldo de Assis Moreira Kjælenavn: Ronaldinho, Gaucho. Født: 21. mars 1980 i Porto Alegre, Brasil. Klubber: Gremie ( ), Paris St. Germain ( ), Barcelona (2003-). Mesterskap: VM-gull for U17-landslag i 1997, gull i Copa America i 1999, VM-gull i Verdens beste fotballspiller 2004 (FIFA). Den utrolige Ronaldinho-videoen har fått navnet «brasiliansk pingpong», og er tydelig tatt opp med håndholdt kamera. Opptaket er gjort på Nou Camps lillebror, banen der Barcelona spiller sine B-kamper. Det hører med til historien at Ronaldinho i starten av opptaket knyter på seg hvite Nike-sko med gull-pynt. Du kan se den på Nike-siden Ronaldinho selv har, ifølge BBC og flere andre nettsteder, hevdet at alt er autentisk. MAGIKER MED BALL: Ronaldinho trikser på gårsdagens Barcelona-trening, med lagkameratene Samuel Eto'o (fra venstre) og Deco. I morgen er det storkamp mot Real Madrid. Foto: AP VG Nett følger: Spansk fotball / RSS Ronaldinho var soleklar favoritt, og ble ikke overraskende tildelt prisen - for andre året på rad.

7


Laste ned ppt "Mine favoritt spiller -e på"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google