Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fossum Vellokalet. Fossum vellokalet kan leies til de fleste anledninger, det er stoler og bord til ca 50 stk, servise til ca 30 stk. Huset består av.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fossum Vellokalet. Fossum vellokalet kan leies til de fleste anledninger, det er stoler og bord til ca 50 stk, servise til ca 30 stk. Huset består av."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fossum Vellokalet

2 Fossum vellokalet kan leies til de fleste anledninger, det er stoler og bord til ca 50 stk, servise til ca 30 stk. Huset består av gang med toaletter, sal og et lite kjøkken med kjeler og annet kjøkkenutstyr, slik at det fint kan lages mat der. Her er salen pyntet til konfirmasjon

3 For uteleie, ta kontakt med Else Berit Svardal, tlf 930 53 079 Pris: kr 700,- pr gang Lokalet ligger inntil Urskog-Hølandsbanens endestasjon Fossum med fin uteplass rundt huset, det er noen krakker og lekeapparater ute.


Laste ned ppt "Fossum Vellokalet. Fossum vellokalet kan leies til de fleste anledninger, det er stoler og bord til ca 50 stk, servise til ca 30 stk. Huset består av."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google