Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Guide til Spania.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Guide til Spania."— Utskrift av presentasjonen:

1 guide til Spania

2 OM SPANIA Spania er kjent for veldig bra strender og sin gode mat. Det er veldig mange gode og fine resturanger med en veldig bra pris. På de fleste hotellene er det store bassenger, bra utsikt til stranda og veldig bra service . Det er veldig gode show på kvelden i hotellene. Men før du drar dit må du ha rimlige fly billetter. Også skal jeg vise deg noen fine steder og dra med bra pris. Spania er kjent for fine strender.

3 Alicante Fra oslo til Alicante koster 895 kroner direkte en vei. Jeg anbefaler Alicante. Der er det rimlige priser på resturanger, og hotell. Det er veldig mange fine strender i Alicante og med bra temperatur i vannet. På nesten alle strender kan man gjøre masse vann aktiviteter for bra pris. Exp: vann skuter osv. Du finner leie biler med rimlige priser og fine hotell.

4 Madrid Du kan også ta turen til Madrid. Du får billige fly billetter fra Oslo til Madrid for bare 684 kroner. Du får billige og veldig brae hotell med bra service for bare 498. Fotball er veldig populert der så vis du har en intereste i fotball er det et bra sted og dra. Vis du heier på real Madrid så holder di til i madrid. Jeg vil anbefale stedet selv om du ikke liker fotball.

5 Barcelona Barcelona har lange og fine strender. Det finnes veldig mange billige og bra tilbud på hoteller. Barcelona er det beste stedet jeg vil anbefale. Eurostars Grand Marina Hotel GL har 5 stjerner og er det fineste hotellet som er der. Det koster €

6 Fine hoteller Hoteller i Madrid Hoteller i Valencia
Senator gran via hotell Senator Espana spa hotell Husa Paseo Del arte Expo hotell Vincci lys hotell Eurostars Gran Valencia Fine hoteller

7 Spania De mest anbefalte stedene (Alicante)

8 Spania De mest anbefalte stedene (Madrid)

9 Spania De mest anbefalte stedene (Barcelona)

10 Spania kart


Laste ned ppt "Guide til Spania."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google