Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sangerstevne 2014. Innviterer til Norges Korforbund Romsdal`s 99 stevne. 30.mai – 1. juni 2014.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sangerstevne 2014. Innviterer til Norges Korforbund Romsdal`s 99 stevne. 30.mai – 1. juni 2014."— Utskrift av presentasjonen:

1 Sangerstevne 2014

2 Innviterer til Norges Korforbund Romsdal`s 99 stevne. 30.mai – 1. juni 2014.

3 Atlanterhavskoret er et blandakor med medlemmer fra Eide og Hustad. Vi seiler for tiden i medvind og stiller med 40 sangere hvorav 12 mannstemmer fordelt på 7 basser og 5 tenorer. Korets dirigent er Harriet Vågen Nerland og pianist Nils Arild Holten sørger for tonefølge. For andre gang på 5 år ønsker vi hjertelig velkommen til sangerstevne. Da vi arrangerte stevne i 2009, bar vi navnet Eide og Hustad Felleskor.

4 Sangerstevnet starter fredag med en ”bli kjent kveld” Det serveres en enkel rett, salg av drikke og selvfølgelig mulighet for en svingom. Lokal morromann Odd Arne Halås besørger underholdning og musikk. Er det noen som vil bidra med sang/underholdning blir det også mulighet for det.

5 Lørdag morgen serveres frokost for de som ønsker det. Stevnet starter med sangertog med påfølgende offisiell åpning av sangerstevnet med påfølgende medaljeutdeling. Dette skjer i Eide sentrum. Videre blir det kirkekonserter i Eide kirke og i Hustad kirke. Lørdag kveld blir det sangerfest i Eidehallen ( flerbrukshallen ) med festmiddag, underholdning og dans.

6 Søndag morgen serveres det frokost for de som ønsker det. Etter hvert blir det middag. Søndag ettermiddag arrangerer vi profankonsert i Eidehallen.

7 For de som ønsker å komme tidlig på fredag kan vi ikke unnlate å nevne den storslåtte naturen vi er omkranset av. En tur over Atlanterhavsveien må nevnes, likeså Bergatt opplevelser (www.berg-tatt.no ) Her har man blandt annet en kunstig innsjø laget etter mange års tunelldrift.

8 De korene som melder interesse for vårt stevne får tilsendt utfyllende informasjon med program, praktisk informasjon og priser. Påmelding med opplysninger om korets navn, antall deltagere og ankomstdag sendes til Anne Gunn Ødegård på mail : har Dere spørmål treffes hun på telefon

9 Når det gjelder overnatting har vi mange muligheter. Hvert enkelt kor tar kontakt og bestiller. Vi har mange alternativer både campinghytter, motell, hotell, grendahus og klubbhus samt capmpingplass for bobil og campingvogn og eventuell havn for de som kommer i egen båt. Se oversikt neste side. Atlanterhavskoret håper flest mulig setter av denne helgen og er med på å skape en ”knall” sangerhelg sammen med oss.

10 Overnattingssteder NavnSted tlf webmail Bud CampingBud Skogly CampingEide Hustadvika GjestegårdFarstad Håholmen HavstuerHåholmen haholmen.no Lillevik HytterLyngstad Bjølstad CampingMalmefjorden bjolstad.no Hotell AleaxandraMolde choisehotels.no Kviltorp CampingMolde Molde FjordstuerMolde moldefjordstuer.no Rica Seilet HotellMolde rica.no/seilet Thon Hotell MoldefjordMolde thonhotels.no/moldefjord Skaret TuristsenterSkaret skarstua.no Vi har og flere klubbhus og grendahus som kan benyttes til overnatting. Og er det noen som kommer med campingbil eller vogn, eller kanskje med båt har vi faktisk mulighet til det også. Om noe av dette er av interesse, gi beskjed ved påmelding. Ta ev. kontakt med Anne Gunn på telefon

11 Priser • Stevnekontingentkr. 120,- • «bli kjent kveld»kr. 200,- • Frokost pr.dagkr. 75,- • Sangerfestkr. 600,- • Middag søndagkr. 175,-

12 Påmelding til innen onsdag 15 februar. Hun treffes også på telefon Velkommen !!


Laste ned ppt "Sangerstevne 2014. Innviterer til Norges Korforbund Romsdal`s 99 stevne. 30.mai – 1. juni 2014."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google