Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Uke 45 2.nov.- 6.nov. Ord å forklare: Tro Data på stasjon er kjempegøy. Vi øver på å logge på/av, og jobber med kjekke matte og norsk spill.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Uke 45 2.nov.- 6.nov. Ord å forklare: Tro Data på stasjon er kjempegøy. Vi øver på å logge på/av, og jobber med kjekke matte og norsk spill."— Utskrift av presentasjonen:

1 Uke 45 2.nov.- 6.nov. Ord å forklare: Tro Data på stasjon er kjempegøy. Vi øver på å logge på/av, og jobber med kjekke matte og norsk spill.

2 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte Norsk/Gy m Lunsj Krd Bibliotek Samling Stasjone r Felleslun sj Skrive- gruppe Felles- samling Stasjone r Lunsj Norsk Matte Jeg kan pluss og minus med tallene til 20. NorskJeg kan fortelle om en bok jeg liker. EngelskJeg kan lese og skrive familieordene «bed» og «ball». Sammen med andre Jeg kan vise omsorg og hjelpe andre. Mål for denne uka: Gå gjennom målene sammen med en voksen og vurder deg selv: Grønt- Ja jeg kan. Gult- Jeg kan nesten. Rødt- Jeg må øve mer.

3 Til tirsdag Norsk: Les side 64 og 65 (ekstra) i «Zeppelin» lesebok. Rett diktaten og få underskrift. Matte: Gjør side 24 i «Matemagisk 2A». Bruk gjerne tallinjen din. Til onsdag Norsk: Finn en bok du liker og øv deg på å fortelle hva du liker ved den. Ta den med på skolen så kan du får vise den og fortelle hva du liker med den. Matte: Gjør halve side 25 i «Matemagisk 2A» Husk å ta med lånebøker Til torsdag Norsk: Skriv øveorda så fint du kan i «Lekseboka» Matte: Gjør resten av side 25 i «Matemagisk 2A». Bruk gjerne tallinjen din. Øv på å skrive å lese ukas øverord. Til fredag Engelsk: Øv på å skrive og lese glosene «bed» og «ball». Norsk:Øv godt på øveorda. Det blir diktat på fredag. Datalekse: Gå inn på skolens nettside og velg 2.trinn. Trykk på «Multi» i høyremenyen. Trykk på boka 2a. Velg bokmål øverst og trykk så på 2 pluss og minus. Velg så «F- del i tiere og enere og regn ut», Jobb i 15 minutt eller mer. Kan også bruke nettbrett. Gjør vurderingsskjema på ukeplanen sammen med en voksen Øveor d: men er Gloser: bed ball

4 Til hjemmet Hei Denne uka har vi hatt elevsamtaler med alle elevene. De er veldig reflekterte og ærlige og det setter vi pris på. Nå ser vi frem til å møte dere foreldre også. I matte driller vi regning med tallene opp til tjue. Dette er vanskelig for en del, særlig siden vil skal lage tier først. Det viktigste er at de utvikler en strategi der de klarer å finne svaret uten å telle en og en. Men blir det for vanskelig så hopp på tallinja for å finne svaret. I norsk denne uken skal vi kose oss med at det er «Silk-festival» i byen. Vi skal lese mye og sette oss inn i hva en forfatter egentlig gjør. Til onsdag skal alle ta med en bok de liker og fortelle om den til de andre stasjonsgruppene. På torsdag kommer Karin Bauge til skolen og har fortellerstund for oss. Dette er i regi av «Silk-festivalen» og vi gleder oss veldig. Minner om at vi fortsatt ønsker at leker blir hjemme. Mye tid blir brukt til å holde små legomenn og små kosedyr nede i sekken i starten av hver time…. NB! Fredag 13.november er det planleggingsdag. Skolen og SFO er derfor stengt. Følg oss på www.minskole.no/sorp Om dere trykker på «abboner på nyheter» i høyremenyen får dere nyheter rett på mail etter hvert som vi legger ut. Ønsker at så mange som mulig gjør dette slik at dere holdes oppdatert www.minskole.no/sorp Ta kontakt om dere lurer på noe. Mvh Liv og Tina Tlf. nr. Liv:99009056 Tlf.nr Tina:97622820 Tlf. nr. Liv:99009056 Tlf.nr Tina:97622820


Laste ned ppt "Uke 45 2.nov.- 6.nov. Ord å forklare: Tro Data på stasjon er kjempegøy. Vi øver på å logge på/av, og jobber med kjekke matte og norsk spill."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google