Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Uke 16 13.-17.april. TILTIL TIRSDAGTIRSDAG Norsk: Les s.109 og 110 i Leseboka. Skriv det ene diktet så fint du kan i finskriftboka. Matte: Gjør s.20.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Uke 16 13.-17.april. TILTIL TIRSDAGTIRSDAG Norsk: Les s.109 og 110 i Leseboka. Skriv det ene diktet så fint du kan i finskriftboka. Matte: Gjør s.20."— Utskrift av presentasjonen:

1 Uke 16 13.-17.april

2

3 TILTIL TIRSDAGTIRSDAG Norsk: Les s.109 og 110 i Leseboka. Skriv det ene diktet så fint du kan i finskriftboka. Matte: Gjør s.20 i Oppgaveboka. Engelsk: Les s.56 i Workbook. Øv på glosene. ONSDAGONSDAG Norsk: Les s.111 i Leseboka. Matte: Gjør s.21 i Oppgaveboka. Engelsk: Les s.56 i Textbook. Øv på glosene. TORSDAGTORSDAG Norsk: Les s.112 i Leseboka. Matte: Gjør s.22 i Oppgaveboka. Engelsk: Les s.56 i Textbook. Øv på glosene. FREDAGFREDAG Norsk: Les s.113 i Leseboka. Matte: Gjør s.23 i Oppgaveboka. Engelsk: Les s.56 i Textbook. Øv på glosene. MÅLPRØVE! Husk lånebøker Gloser Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Sunday

4 Elevene klarer nå å sitte sammen i gruppe Vi jobber mye med å komme rolig inn i timen, komme raskt på plass og ikke småsnakke. De har blitt superflinke til å holde orden i garderoben! Alle elevene får til og liker godt å jobbe med koordinatsystemet. I norsk skal vi jobbe med grunntall og ordenstall denne uka. Tirsdag skal jentene til Kopervik, der skal de se en dramaforestilling som flere av jentene i klassen er med på. Guttene får da jobbe med Minecraft på data. Onsdag blir det tur til New Zealand-hytta. Husk egnede klær og god niste. Mvh Cynthia og Marit Elevene klarer nå å sitte sammen i gruppe Vi jobber mye med å komme rolig inn i timen, komme raskt på plass og ikke småsnakke. De har blitt superflinke til å holde orden i garderoben! Alle elevene får til og liker godt å jobbe med koordinatsystemet. I norsk skal vi jobbe med grunntall og ordenstall denne uka. Tirsdag skal jentene til Kopervik, der skal de se en dramaforestilling som flere av jentene i klassen er med på. Guttene får da jobbe med Minecraft på data. Onsdag blir det tur til New Zealand-hytta. Husk egnede klær og god niste. Mvh Cynthia og Marit


Laste ned ppt "Uke 16 13.-17.april. TILTIL TIRSDAGTIRSDAG Norsk: Les s.109 og 110 i Leseboka. Skriv det ene diktet så fint du kan i finskriftboka. Matte: Gjør s.20."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google