Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Uke 44 26.okt.-30.okt. Uke 44 26.okt.-30.okt. Ord å forklare: Klokhet/ visdom Ord å forklare: Klokhet/ visdom.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Uke 44 26.okt.-30.okt. Uke 44 26.okt.-30.okt. Ord å forklare: Klokhet/ visdom Ord å forklare: Klokhet/ visdom."— Utskrift av presentasjonen:

1 Uke 44 26.okt.-30.okt. Uke 44 26.okt.-30.okt. Ord å forklare: Klokhet/ visdom Ord å forklare: Klokhet/ visdom

2 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte Norsk/Gy m Lunsj Krd Bibliotek Samling Stasjone r Felleslun sj Kunst og Håndver k Felles- samling Stasjone r Lunsj Norsk Matte Jeg kan legge sammen og trekke fra tallene opp til 20. NorskJeg kan gjenfortelle hva jeg har lest med egne ord. EngelskJeg kan bruke det engelske ordet «ball» og «bed» i en setning. Sammen med andre Jeg kan vise omsorg og hjelpe andre. Mål for denne uka: Gå gjennom målene sammen med en voksen og vurder deg selv: Grønt- Ja jeg kan. Gult- Jeg kan nesten. Rødt- Jeg må øve mer.

3 Til tirsdag Norsk: Les s. 20 i «Zeppelin». Les teksten tre ganger. Du kan velge å lese hele siden, eller avsnitt som du velger. Rett diktaten og få underskrift. Til onsdag Norsk: Klipp ut b-ord fra en avis eller et ukeblad og lim inn i «Lekseboka mi» Matte: Gjør rød del side 30 i «Matemagisk 2A» (Gul er ekstra). Husk å ta med lånebøker Til torsdag Norsk: Skriv øveorda så fint du kan i «Lekseboka» Matte: Gjør rød del side 28 i «Matemagisk 2A» (Gul er ekstra). Øv på å skrive å lese ukas øverord. Skriv her: Til fredag Norsk: Gjør s. 17 i «Zeppelin» arbeidsbok. Engelsk: Øv på å skrive og lese glosen «mother». Det står i gloseboka og på ukeplanen. Øv godt på øveorda. Det blir diktat på fredag. Skriv engelsk glose her: Gjør vurderingsskjema på ukeplanen sammen med en voksen Øveor d: brød klipp Øveor d: brød klipp Gloser: mother Gloser: mother

4 Til hjemmet Hei Denne uken fortsetter vi med elevsamtaler. Elevene skal vurdere egen innsats og få tilbakemelding på hva de bør jobbe med videre. Vi starter med foreldresamtaler i uke 45 og prøver så godt det lar seg gjøre å samkjøre søsken. I matte jobber vi både med addisjon og subtraksjon med tallene opp til tjue. Dette er vanskelig for en del, særlig siden vil skal lage tier først. Vi trener på dette også praktisk og ved hjelp av Ipad og data. Bruk gjerne linkene som ligger under 2.klasse på nettsiden vår som et lærerikt alternativ/supplement til andre spill. I norsk fremover har vi leseglede i fokus. Elevene har startet dagen med å lese i lettlestbøker som vi har på skolen. De er veldig ivrige og det er helt stilt i klasserommet under lesetiden Har elevene en bok hjemme de mestrer å lese kan de ha den liggende i ranselen om ønskelig. Vi har også startet med steinalderen som tema i samfunnsfag. Det viser seg å være veldig interessant. Nå er vi i førlesefasen der vi ser på bilder, lager kart om hva vi vet fra før, og vi har laget spørsmål om hva vi ønsker å lære. Kjempe spennende Følg oss på www.minskole.no/sorp Om dere trykker på «abboner på nyheter» i høyremenyen får dere nyheter rett på mail etter hvert som vi legger ut. Ønsker at så mange som mulig gjør dette slik at dere holdes oppdatert www.minskole.no/sorp Ta kontakt om dere lurer på noe. Mvh Liv og Tina


Laste ned ppt "Uke 44 26.okt.-30.okt. Uke 44 26.okt.-30.okt. Ord å forklare: Klokhet/ visdom Ord å forklare: Klokhet/ visdom."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google