Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Uke 3 18.jan.- 22.jan. Verdiord: Sannhet. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Uke 3 18.jan.- 22.jan. Verdiord: Sannhet. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte."— Utskrift av presentasjonen:

1 Uke 3 18.jan.- 22.jan. Verdiord: Sannhet

2 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte Norsk/Gy m Lunsj Krd Bibliotek Samling Stasjone r Felleslun sj Skrive- gruppe Felles- samling Stasjone r Lunsj Norsk Matte Jeg kan addere tosifret tall med et ensifret tall. NorskJeg kan si alfabetet. EngelskJeg kan lese og skrive glosene. Sammen med andre Jeg klarer å komme inn til timen med en gang det ringer. Mål for denne uka: Gå gjennom målene sammen med en voksen og vurder deg selv: Grønt- Ja jeg kan. Gult- Jeg kan nesten. Rødt- Jeg må øve mer.

3 Til tirsdag Norsk: Les side 8 i «Zeppelin 2B» lesebok.. Les teksten tre ganger. Rett diktaten og få underskrift. Har du fått bokbind på den nye boka? Matte: Gjør matteark. Til onsdag Norsk: Les side 9 i «Zeppelin» lesebok. Les teksten tre ganger. Matte: Gjør matteark. Til torsdag Norsk: Les side 10 i «Zeppelin» lesebok. Les teksten tre ganger. Naturfag: Gjør s. 35 i mylder sammen med en voksen. Øv på planetsangen bak på planen. Til fredag Engelsk: Øv på å skrive og lese glosene. Data: Gå på salaby.no. Logg inn på: sør65, passord: tog. Trykk på 1-4  1-2  norsk  les og lær  språk. Jobb i 15 minutter. Skriv øveorda så fint du kan i «Lekseboka» Øv godt på øveorda. Det blir diktat på fredag. Gjør vurderingsskjema på ukeplanen sammen med en voksen Øveor d: maur under Gloser: jumper=genser eye=øye

4 Til hjemmet Hei Denne uka har vi litteraturuke her på skolen. Dvs. at vi har spesielt fokus på lesing av bøker. Elevene har på forhånd valgt ut hvilken bok de vil høre om, og vil bli delt i 4 lesegrupper den første halvtimen hver dag denne uka. Vi fortsetter med et stort lesefokus fremover. Elevene leser fonologisk nå: dvs. bokstav-lyd for bokstav-lyd og trekker sammen til ord. Målet er å lese ortografisk: en ser et ord og har «plutselig» lest det. Dette trenger øvelse. I matte bruker vi mye tid på tallene til 100. Spør gjerne hjemme om de vet hvor mange tiere og enere det er i de forskjellige tallene. Elevene må bli bevisste på posisjonen de står i og hvilken verdi det er i for eksempel. 27. Etter hvert skal vi regne med tieroverganger og da må dette sitte. Så vil vi til slutt si at vi setter stor pris på jobben dere gjør hjemme når det gjelder lekser. Her får barnet ditt din fulle og hele oppmerksomhet og dette har de stort utbytte av, så fortsett med den gode oppfølgningen Minner om planleggingsdag mandag 25.jan. Skolen og Sfo er stengt. Ta kontakt om dere lurer på noe. Mvh Liv og Tina Tlf. nr. Liv:99009056 Tlf.nr Tina:97622820 Tlf. nr. Liv:99009056 Tlf.nr Tina:97622820 Planetsangen (melodi, Napoleon med sin hær): Merkur er den første og Venus nummer to og så kommer jorda og så er Mars der jo og Jupiter og Saturn og Uranus og Neptun og Pluto er så liten så den er ikke med


Laste ned ppt "Uke 3 18.jan.- 22.jan. Verdiord: Sannhet. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google