Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Mål for perioden: Sos: Vi skal ha god arbeidsro i klasserommet. No:. Lese og oppfatte innhold. Jobbe med faktatekst. Ma: Vise at du kan addere og subtrahere.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Mål for perioden: Sos: Vi skal ha god arbeidsro i klasserommet. No:. Lese og oppfatte innhold. Jobbe med faktatekst. Ma: Vise at du kan addere og subtrahere."— Utskrift av presentasjonen:

1 Mål for perioden: Sos: Vi skal ha god arbeidsro i klasserommet. No:. Lese og oppfatte innhold. Jobbe med faktatekst. Ma: Vise at du kan addere og subtrahere tosifrede tall. Eng: Time to go, klare å lese og skrive enkle ord. Kr.d.: Buddhisme Na: Skygge Samf: Ha respekt for hverandre, spilleregler. 15. – 23. juni Konsentrasjon om tegning av hus.

2 Skolens nettsider finner du på minskole.no/sorp Å.P. mob 99392266 Til hjemmet: Da er vi kommet til ende på dette skoleåret. Takk for godt samarbeid med dere foreldre. Elevene har jobbet godt, nå fortjener de ferie. Jeg håper likevel at ungene leser i sommerferien, og at dere kan ‘dryppe’ litt matematikk og annet som faller naturlig gjennom sommeren. Ta med alle bibliotekbøker til skolen snarest. På mandag (15.) er det aktivitetsdag ute. Den siste dagen feirer vi med litt ekstra kos i klassen, du kan ta med noe snop/snacks og drikke. Skolen slutter av kl. 11. Sfo er åpen for alle fram til kl 13, og for de som pleier å gå fram til vanlig tid. Det er fint om alle kan ta med hjem klær og sko som henger utenfor klasserommet. Neste år skal vi være i rommet ved siden av – der 7. klasse har vært. Ha en riktig god ferie alle sammen. Hilsen Åse Perly

3 mandagtirsdagonsdagtorsdagfredag 1.SamlingStasj.MaNoFelles- samling 2.Aktivitets- dag. ‘’GymNoGym 3.Ute hele dagen. NaturfagLesetim e Ma 4.Grilling.Kr.d.Stasj.EngK&h 5.Ute? ‘’Mus. ‘’ Uke 26 Vi rydder og gjør forskjellig ‘bli ferdig’ arbeid. Felles- samling, rydde ferdig og kos i klassen Slutt kl. 11. SFO Uke 25 Fra Riksultima. mandag tirsdag

4 Hjemmearbeid i uke 25. Til tirsdag: Les i småbok hele uka. Ma: lite hefte som gjøres ferdig til fredag. Til onsdag: Les i småbok. Ma: Hefte Til torsdag: Les i småbok. Ma: Hefte Til fredag: Les i småbok. Skriv 4 setninger om det du har lest. Ma: Hefte Fra Riksultima.


Laste ned ppt "Mål for perioden: Sos: Vi skal ha god arbeidsro i klasserommet. No:. Lese og oppfatte innhold. Jobbe med faktatekst. Ma: Vise at du kan addere og subtrahere."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google