Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus."— Utskrift av presentasjonen:

1 Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.
15. – 23. juni Mål for perioden: Sos: Vi skal ha god arbeidsro i klasserommet. No:. Lese og oppfatte innhold. Jobbe med faktatekst. Ma: Vise at du kan addere og subtrahere tosifrede tall. Eng: Time to go, klare å lese og skrive enkle ord. Kr.d.: Buddhisme Na: Skygge Samf: Ha respekt for hverandre, spilleregler.

2 Da er vi kommet til ende på dette skoleåret.
Til hjemmet: Da er vi kommet til ende på dette skoleåret. Takk for godt samarbeid med dere foreldre. Elevene har jobbet godt, nå fortjener de ferie. Jeg håper likevel at ungene leser i sommerferien, og at dere kan ‘dryppe’ litt matematikk og annet som faller naturlig gjennom sommeren. Ta med alle bibliotekbøker til skolen snarest. På mandag (15.) er det aktivitetsdag ute. Den siste dagen feirer vi med litt ekstra kos i klassen, du kan ta med noe snop/snacks og drikke. Skolen slutter av kl. 11. Sfo er åpen for alle fram til kl 13, og for de som pleier å gå fram til vanlig tid. Det er fint om alle kan ta med hjem klær og sko som henger utenfor klasserommet. Neste år skal vi være i rommet ved siden av – der 7. klasse har vært. Ha en riktig god ferie alle sammen . Hilsen Åse Perly Skolens nettsider finner du på minskole.no/sorp Å.P. mob

3 Uke 26 Uke 25 mandag tirsdag onsdag torsdag fredag 1. Samling Stasj.
No Felles- samling 2. Aktivitets- dag. ‘’ Gym 3. Ute hele dagen. Naturfag Lesetime 4. Grilling. Kr.d. Eng K&h 5. Ute? Mus. Uke 26 Vi rydder og gjør forskjellig ‘bli ferdig’ arbeid. Felles-samling, rydde ferdig og kos i klassen Slutt kl. 11. SFO mandag tirsdag Fra Riksultima.

4 Hjemmearbeid i uke 25. Til tirsdag: Les i småbok hele uka.
Ma: lite hefte som gjøres ferdig til fredag. Til onsdag: Les i småbok. Ma: Hefte Til torsdag: Les i småbok. Til fredag: Les i småbok. Skriv 4 setninger om det du har lest. Ma: Hefte Fra Riksultima.


Laste ned ppt "Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google