Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Uke 18 og 19 04.-13.mai. Uke 18 og 19 04.-13.mai. Verdiord: Hensynsfull Verdiord: Hensynsfull.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Uke 18 og 19 04.-13.mai. Uke 18 og 19 04.-13.mai. Verdiord: Hensynsfull Verdiord: Hensynsfull."— Utskrift av presentasjonen:

1 Uke 18 og 19 04.-13.mai. Uke 18 og 19 04.-13.mai. Verdiord: Hensynsfull Verdiord: Hensynsfull

2 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ Matte Lunsj Utegym Samling Stasjoner Lunsj Engelsk Samf.fag Fredsmarsj til Syreneset fort F R I F R I

3 Til tirsdag Norsk: Les høyfrekvent ark i postkassen din. Les ordene minst tre ganger. Klarer du å lese raskere 3.gang? Data: Velg Multi på skolens hjemmeside. Velg kap. 5 og gjør C-hundreruta. Jobb i minst15.min. Rett opp diktaten og få underskrift. Til onsdag Norsk: : Les høyfrekvent ark i postkassen din. Les minst tre ganger. Matte: Spill hundrebrett spillet sammen med en voksen. Det ligger i postkassen din. Til torsdag Fri Til fredag Fri

4 Vi ere en nasjon vi med, vi små en alen lange, et fedreland vi frydes ved, og vi, vi ere mange. Vårt hjerte vet, vårt øye ser hvor godt og vakkert Norge er, vår tunge kan en sang blant fler av Norges æres-sange.

5 Ja vi elsker dette landet. Ja, vi elsker dette landet som det stiger frem furet, værbitt over vannet, med de tusen hjem. Elsker, elsker det og tenker på vår far og mor, og den saganatt som senker drømmer på vår jord. Norske mann i hus og hytte, takk din store Gud! Landet ville han beskytte, skjønt det mørkt så ut. Alt hva fedrene har kjempet, mødrene har grett, har den Herre stille lempet, så vi vant vår rett. Ja, vi elsker dette landet, som det stiger frem, furet, værbitt over vannet, med de tusen hjem. Og som fedres kamp har hevet det av nød til seir, også vi, når det blir krevet, for dets fred slår leir.

6 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Stasjoner Samling Stasjoner Lunsj Engelsk Samf.fag Samling Matte Norsk/Gym Lunsj Norsk Bibliotek Strand- ryddedag. Felles- samling Stasjoner Tog Grilling Norsk Matte Jeg kan plassere tallene til hundre på tallinja. NorskJeg kan forklare hva «quiz» betyr. EngelskJeg kan lese og skrive glosene mine. Sammen med andre Jeg kan rydde etter meg. Mål for denne uka: Gå gjennom målene sammen med en voksen og vurder deg selv: Grønt- Ja jeg kan. Gult- Jeg kan nesten. Rødt- Jeg må øve mer.

7 Til tirsdag Norsk: Les side 40 i «Zeppelin 2B». Les teksten tre ganger. Rett opp diktaten og få underskrift. NB! Øv hver dag på å skrive øveordene Matte:Tell med 10 om gangen minst tre ganger. Bruk hundreruta. Til onsdag Norsk: Les side 41 i «Zeppelin 2B». Les teksten tre ganger. Skriv øveordene dine i lekseboka. Skriv så fint du kan på linjene i bokstavhuset. Matte: Gjør side 30 i «Matemagisk 2B» Til torsdag Norsk: Les side 42 i «Zeppelin 2B». Les teksten tre ganger. Matte: Gjør side 31 i «Matemagisk 2B» Til fredag Norsk: Les side 43 i «Zeppelin 2B». Les teksten tre ganger. Matte: Gjør rød del side 36 og 37 i «Matemagisk 2B» Gjør vurderingsskjema på ukeplanen sammen med en voksen. Du skal levere ukeplanen inn med navn på. Øveord: høyt selv Ekstra: hverandre Øveord: høyt selv Ekstra: hverandre Gloser Squirrel=ekorn

8 Til hjemmet Hei Denne planen gjelder for de neste to ukene. Det blir ikke tur de to neste mandagene i og med at vi skal på fellesturer sammen med hele skolen i stedet. Torsdag 3.mai går vi fredsmarsj til Syreneset fort. Elevene får pølse på skolen, men ha med drikke og gjerne litt ekstra kosemat i matboksen den dagen. Husk klær etter vær Ta gjerne med lommelykt. Det er spennende å lyse i de mørke bunkersene. Elevene møter ved krambua halv ni og hentes samme sted klokka ett. De som går på SFO blir kjørt. Foreldre er velkommen til å være med på tur. Torsdag 12.mai er det strandryddedag på skolen. Da gjør vi en innsats sammen slik at det blir fint rundt oss. Elevene kan ta med drikke, men får mat på skolen som vanlig på torsdager. Fredag 13.mai øver vi oss på å gå i tog slik at vi er klar til 17.mai. Vi går sammen med barnehagen. Etterpå koser vi oss med grillmat på skolen. Elevene trenger ikke niste den dagen. Ta gjerne med flagg De som ligger under bekymringsgrensen i matte og/eller norsk vi få tilbud om samtale med oss. Da legger vi en plan sammen for å komme dit vi vil før sommeren. Husk familiedugnad tirsdag 3.mai kl. 17-19 17.mai møter elevene ved biblioteket i «Havn» klokka 10.15. Toget går 10.30. Koselig om dere foreldre er med og går i toget Ønsker dere en strålende feiring Ta kontakt om dere lurer på noe. Jeg har lest planen: Underskrift foresatt. Mvh Liv og Tina Tlf. nr. Liv:99009056 Tlf.nr Tina:97622820. Tlf. nr. Liv:99009056 Tlf.nr Tina:97622820.


Laste ned ppt "Uke 18 og 19 04.-13.mai. Uke 18 og 19 04.-13.mai. Verdiord: Hensynsfull Verdiord: Hensynsfull."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google