Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

IT informasjon nye studenter

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "IT informasjon nye studenter"— Utskrift av presentasjonen:

1 IT informasjon nye studenter
Tilgjengelige tjenester: Brukerkonto E-post via E-læringssystem Trådløst nettverk Studentportal

2 IT informasjon nye studenter
Brukerkonto Brukernavn og passord blir tilsendt Ved å ta i bruk kontoen aksepteres HiBu’s IT-reglement 200 MB lagringsplass studierelaterte filer, ikke private mediafiler Brukernavn og passord blir tilsendt til den e-postadressen studentene har registrert i Studentweb. De som ikke har registrert e-postadressen eller som ikke har mottatt e-posten kan ta kontakt med IT helpdesk Det kan være flere årsaker til at e-posten ikke har blitt mottatt; registrert feil e-postadresse eller hatt sent opptak Foreslå SkyDrive som et alternativ til lagring av filer, 25 GB lagringsplass

3 IT informasjon nye studenter
HiBu-Login Benyttes til å mappe skrivere og fellesområder/personlige brukerområde på privat pc når man sitter på campus. Programmet lastes ned fra studentportalen > Software Download Ikke skriv www foran på adressen Man må være tilkoblet det trådløse nettverket eduroam for å få kjørt hibulogin.

4 IT informasjon nye studenter
E-post via 10 GB lagringsplass URL: login.live.com Brukernavn: Passord hentes fra Studentportalen > Get Username and Password

5 IT informasjon nye studenter
E-læringssystem Fronter URL: All kommunikasjon mellom foreleser og studenter skjer via Fronter Brukernavn og passord blir sendt til e-postadressen som er registrert i Studentweb Brukernavn og passord blir tilsendt til e-postadressen som er registrert i Studentweb Alle personlige opplysninger som ligger i Fronter, må endres i Studentweb hvis det er endringer. Viktig å betale semesteravgiften og semesterregistrere seg så fort som mulig for å få tilgang til de riktige rommene i Fronter. Semesteravgiften må være registrert før man får semesterregistrert seg. Dette er også viktig i forhold til å få utbetalt studielån og stipend fra Lånekassen.

6 IT informasjon nye studenter
Trådløst nettverk eduroam Brukerveiledning på Last ned eller skriv ut brukerveiledningen når du sitter på hjemmenettverk eller annet nettverk, og forsøk deretter å koble til eduroam ved å følge veiledningen når du er på campus. Kom til helpdesk hvis du ikke får dette til.

7 IT informasjon nye studenter
Studentportal Tilgang til hibu-tjenester og ressurser når du sitter utenfor campus URL:

8 IT informasjon nye studenter
Kontaktinformasjon Driftsmeldinger Brukerveiledninger Informasjon Viktig å følge med på driftsmeldinger fra IT. Hvis det blir nedetid på systemene vil dette stå her. Kjekt å vite ifm innleveringsoppgaver etc.

9 IT informasjon nye studenter
Studentbevis Fotografering Signatur Legitimasjon må forevises Studentbeviset sammen med semesterkort er gyldig bevis for at man er student ved HiBu.

10 IT informasjon nye studenter
IT Service Desk Dere finner oss på rom C204 Åpningstider: 8:15 – 15:30 Vi kan også kontaktes via e-post telefon

11 IT informasjon nye studenter
Pc-lab’er B203 B214 Det foregår noe undervisning i disse rommene

12 IT informasjon nye studenter
Tilgjengelige skrivere Biblioteket (1.etg. E-fløy) B113 (1.etg. B-fløy) E214 (2.etg. E-fløy)

13 IT informasjon nye studenter
Generell info til nye studenter IT informasjon IT informasjon til nye studenter Velkommen og lykke til 


Laste ned ppt "IT informasjon nye studenter"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google