Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MIF Toppfotball Elitelagene 2012.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MIF Toppfotball Elitelagene 2012."— Utskrift av presentasjonen:

1 MIF Toppfotball Elitelagene 2012

2 Elitelag E16 og E19

3 Mål Utvikle fremtidige aldersbestemte landslagsspillere og Adecco/Tippeligaspillere til Mjøndalen Fotball. Dette er viktigere enn det enkelte lags resultater. Gi spillere i alderen 9-19 år som har forutsetning og et ønske om å bli toppspillere et tilrettelagt tilbud. Dette gjennom Elitelag i 16 og 19 års klassen og et elite treningstilbud (Elite U gruppa) Ikke resultatfokusert, men utviklingsorientert. I alle sammenhenger!

4 Utviklingsplan ” Hovedmålet er å utvikle spillere som kan ta steget inn i A-laget så raskt som mulig” Klubben skal alltid legge til rette for at de ytre forhold er på plass til å kunne utføre trenergjerningen optimalt, da ifht bane, utstyr, økonomi, og spillermateriell. Klubbens utviklingsansvarlig er også i samarbeid med treneren innstilt på å legge til rette for egenutvikling for hver enkelt trener i systemet. Både gjennom tilgang til klubbens toppfotballkompetanse, trenerkurs, referanser, og erfaring. Trenere i MIF Elite skal være dedikerte sin oppgave. De skal se på sitt arbeidsområde som sin spesialitet, og ønske å utvikle seg selv innenfor faget. Trenerens viktigste oppgave er å hjelpe spillerne til fremgang gjennom strukturert arbeid, hvor tilbakemelding, god coaching, og entusiasme er nøkkelbegreper. Punktlighet, ydmykhet og genuin interesse er vesentlige forutsetninger for å lykkes.

5 Hva vektlegger vi i utviklingsarbeidet?
”Sportsplanen er vår daglige fasit” Passion – Spillerne skal læres til å ha den interesse og vilje som skal til for å ta steget. Her tar vi ikke fanger, dette vet vi må på plass! Holdninger – hvordan oppfører man seg i Mjøndalen. Ydmykhet for omgivelsene, respekt for medspillere, lærevillighet og selvtillit i eget sinn. Pasningsferdighet – Spillerne skal beherske alle deler av pasningsspillet Fart – tempo i kropp og hjerne Forståelse – en god fotballforståelse. I alle faser av spillet, både lagtaktisk og individuelt. Mjøndalen ønsker spillere som kan behandle ballen. Individuelt og i laget. 

6 Sportsplan 15 -19 år Fotball Virkemiddel Fysikk Krav til trener
Pasning 1, touch, vending. 1vs 1, 2vs 2, 3 vs 3 offensivt/defensivt Orientering, romforståelse og valg. Rolletrening Pasningsøvelser Kortbane Keepball på større områder Individuell og relasjonell trening Styrke Spenst Utholdenhet Engasjert Detaljorientert Utviklingsorientert God forberedt

7 Trenere To trenere per lag (hovedtrener og spillerutvikler\assistent)
Trenere følger ikke lagene, men ferdighetsnivået. Trenere spesialiserer seg på ett alderstrinn både sportslig og sosialt Trenere skal(helst) ikke være foreldrebasert Personlig egnethet enda viktigere en formell utdannelse (utdannelse kan tas etter hvert). Entusiasme og engasjement er avgjørende faktorer Trenerforum for elitelagenes trenere, torsdag hver uke hele året. Gode resultater skal være en konsekvens av god spillerutvikling.

8 Organiserte treninger
Elite 16 år: 4-5 ganger per uke Elite 19 år: ganger per uke Gjelder i perioden: Januar-oktober. Ferie to uker i sommerhalvåret.

9 Spille for MIF elite? Spillere som ønsker å spille for MIF elite må selv ta kontakt med MIF, eller møte på de åpne treningene som arrangeres på slutten av året. MIF kontakter ingen spillere med invitasjon til å spille på elitelagene. I forkant av åpen trening så skal ”spillerskjema” sendes inn til Skjemaet ligger tilgjengelig på våre nettsider. Nye spillere kan ikke møte på trening i regi MIF, uten at spillers klubb er informert. Økonomi Eliteaktivitet i MIF er i stor grad selvfinansierende. Egenandel pr spiller er satt til 8500,- kroner pr sesong. Fra 2012 innføres også søskenmoderasjon på 50%, og halv avgift på barn av lagleder. Hver spiller må i tillegg betale medlemskap i klubben på årlig kr 300,- Den totale summen egenandeler ( pluss noe tilskudd fra MIF Toppfotball)utgjør lagets budsjett. Dette brukes igjen til dekning av lønn til trenere, baneleie, utstyr, betaling av dommere, cuper etc

10 Annen info Lagene administreres av MIF Toppfotball.
MIF Toppfotball engasjerer faglig dyktig trenerteam. MIF Toppfotball dekker utstyrspakke* til alle spillerne og lagene og trenerne og utgifter på spilleroverganger. Klubben dekker førstegangsundersøkelse ved skade. Vi har avtale om bruk av Spenst for skadede spillere. Hvert lag må ha en egen lagleder. Denne funksjonen har kun oppgaver rettet inn mot organisering rundt kampene. * utstyrspakke inneholder drakt, treningsdress, bag,1 ett par strømper og en shorts.

11 Uttakstreninger til 2012 sesongen
MIF E19 Mandag – kl Torsdag – kl Søndag – kl Mandag – kl Søndag – kl Tirsdag kl MIF E16 Tirsdag – kl Torsdag – kl Søndag – kl Tirsdag – kl Fredag – kl Søndag – kl Alle treninger foregår i Mjøndalshallen. Etter siste trening så blir det fri fram til over nyttår. Oppstart

12 Utvikling Respekt Ydmykhet Lærevillighet Passion\Indre drive Lojalitet
Miljø

13 Hvem blir den neste?


Laste ned ppt "MIF Toppfotball Elitelagene 2012."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google