Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Canvas-prosjekter 2017/2018 Det nedsettes en prosjektgruppe + en referansegruppe som skal legge til rette for administrativ og pedagogisk support og opplæring.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Canvas-prosjekter 2017/2018 Det nedsettes en prosjektgruppe + en referansegruppe som skal legge til rette for administrativ og pedagogisk support og opplæring."— Utskrift av presentasjonen:

1 Canvas-prosjekter 2017/2018 Det nedsettes en prosjektgruppe + en referansegruppe som skal legge til rette for administrativ og pedagogisk support og opplæring for de som skal være med i prosjektfasen Det tas sikte på å velge ut to studieprogrammer fra hver avdeling Aktuelle studieprogrammer meldes innen 25. april av studieledere/ dekaner. Maks. fire studieporgrammer fra hver Utfra en samlet vurdering vil styringsgruppa for fleksible studier velge ut de aktuelle programmene som skal være med Emneansvarlige vil ha en sentral rolle for klargjøring av sine emner i Canvas Vi ønsker prosjektdeltakere med stort engasjement og særlig interesse for det forestående arbeidet Deltakere forventes å delta i erfaringsutveksling med andre kollegaer som skal inn i dette arbeidet. Opplæring vil bli gitt i slutten mai / + juni Se nyhetssak 4. april Hanne S. Røising, leder av PULS 4/26/2019

2 Praktisk høgskolepedagogikk og digitale undervisningsformer
Revidert studieplan for Studium i praktisk høgskolepedagogikk og digitale undervisningsformer Ligger nå på nettsiden til PULS: Invitasjon går ut i disse dager. Hva er «nytt»? Navnet; høgskolepedagogikk er ikke noe du lærer deg en gang for aller Mer fleksibelt organisert Bruk av digitale verktøy i undervisning er vektlagt Stor grad av studentaktivitet og samarbeid God sammenheng mellom læringsutbyttebeskrivelser, arbeidskrav og vurderingsformer Studiet vil benytte Canvas…. Hanne S. Røising, leder av PULS 4/26/2019

3 Takk for oppmerksomheten
Hanne S. Røising, leder av PULS 4/26/2019


Laste ned ppt "Canvas-prosjekter 2017/2018 Det nedsettes en prosjektgruppe + en referansegruppe som skal legge til rette for administrativ og pedagogisk support og opplæring."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google