Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Årsmelding for Oslo og Akershus Fjordhestlag

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Årsmelding for Oslo og Akershus Fjordhestlag"— Utskrift av presentasjonen:

1 Årsmelding for Oslo og Akershus Fjordhestlag
2018

2 Styrets aktiviteter Styret har hatt 7 ordinære styremøter i løpet av året, utover dette har vi hatt kontakt på facebook, telefon og e-post. Årets styre har bestått av: Leder Sylvia K. Langeland Nestleder Kari Reitan Kasserer Per Fladby Styremedlemmer Yvonne Sollie, Carine Hojem, Anne Marit Løfaldli, Mia Høiseth Varamedlemmer Ole Thorstein Kulstad, Julie Elise Trovaag, Stine Samsonstuen Ungdomsrepresentanter Vilde Valen-Sendstad, Anne Øinæs Eriksen, Hanne Bergheim Soløst, Mathea Gren

3 Fokus Unghest A4 8. April Det ble arrangert Fokus Unghest-kurs modul A4 på Gjerdrum. Mange unghester møtte opp og fikk verdifull erfaring.

4 Hingsteutstillingen på Nordfjordeid
2 hingster fra OAFL deltok. Nansen ble kåret, og satt som nr. 2 i kvalitet. Vi gratulerer eier Kristine Romslo og teamet hennes. Sires Leander ble ikke kåret.

5 Landsstevne i kjøring 9.-10.juni
Det ble arrangert kjørestevne i samarbeid med Ekeberg Rideklubb på Utsikten. Lørdag var det dressurkjøring, og søndag var det presisjonskjøring. Totalt stilte 24 ekvipasjer til start. Arrangementet var svært vellykket og i strålende solskinn.

6 Fjordhest NM 2018 Vi gratulerer alle OAFLere med gode resultater på årets Norgesmesterskap for Fjordhest. Årets arrangement gikk av stabelen på Stord Hesteportsenter. Vi takker for god lagånd og herlig stemning hele uka. Det er fantastisk å se hvordan klubbvennene støtter hverandre. Vi gratulerer alle og takker for den flotte måten dere representerer klubben vår på. Fram for fjordhesten!

7 Skauendagen 19. August hadde vi en herlig dag på Skauendagen. Fint vær og flinke folk gjorde at dagen gikk på skinner. Alle hestene oppførte seg supert. Tusen takk til Demo, Borken, Balder, Rocky, Lina, Rosa, Rulle, Elvina og Lykke. Vi har gledet hundrevis av barn og forhåpentligvis rekruttert mange nye til hestesporten og fjordhesten.

8 Sommerfest Skauendagen ble avsluttet med en sommerfest hos Kari i Fetsund. Svært god stemning med grillmat og fantastiske kaker.

9 Kretsmesterskap i dressur for lag
OAFL stilte med et hestelag bestående av Stine Anette/Fønix Lasse, Carine/Svensrud Marvin og Sylvia/Freddi. De havnet på 6.plass av totalt 11 lag. I år stilte også OAFL med et ponnilag på KM. Ingrid/Heggin og Anne/Skjersbrage red flotte programmer, og ble belønnet med bronsemedalje. Vi er så stolte. Tusen takk til våre flotte ekvipasjer som viste frem velstelte og flinke fjordhester.

10 Hingsteutstilling i Sverige
4 hingster fra laget reiste til Grevagården til Sveriges nasjonale hingstekåring. Ingen av de norske hestene oppnådde kåringsgrad, men de viste alle en fin figur. Hestene som reiste var Brekke Solan, Fagermann, Espe Helten og Sires Leander.

11 Programtrening i dressur
Lørdag 3.november arrangerte Oslo og Akershus Fjordhestlag til programtrening for Charlotte Moen, som er utdannet dressurdommer 2.

12 Gjennom hele året har OAFL arrangert flere aktiviteter på flere steder i fylkene våre.
Vi kan se tilbake på ett aktivt OAFL-år med aktiviteter innenfor ride- og kjøresporten, bruksridning og -kjøring, samt avl/utstilling. Vi ser frem til ett nytt flott OAFL år i 2019. Følg med på og medlemsgruppen på Facebook for oppdatert informasjon.


Laste ned ppt "Årsmelding for Oslo og Akershus Fjordhestlag"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google