Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Prosess rundt spørrebatteri

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Prosess rundt spørrebatteri"— Utskrift av presentasjonen:

1 Prosess rundt spørrebatteri
Kandidatundersøkelsen 2018

2 Kort om prosessen Vi har tegnet kontrakt med Rambøll
Arbeidsgruppen går nå i gang med å bearbeide spørreskjemaet fra 2014 Mål: beslutte endelig spørrebatteri 28. september Arbeidsgruppen går nå i gang med å bearbeide spørreskjemaet for forrige kandidatundersøkelse. Om kort tid er samarbeidet med ekstern leverandør i gang, og bearbeidingen vil etter hvert skje i samarbeid med ekstern prosjektleder. Fakultetene vil gjennom nettverk for administrative studieledere få mulighet til å gi innspill til arbeidsgruppens arbeid med spørreskjemaet. Vi har et mål om at et ferdig spørrebatteri skal besluttes av nettverket 28. september, og i forkant av denne fristen vil vi sende ut et forslag til spørrebatteri.

3 Hvordan gi innspill? Fakultetene inviteres til å gi innspill i to omganger: 1) Fra i dag - 7. september: innspill på spørreskjemaet fra 2014 2) Fra 14. september – 21. september: innspill på førsteutkast I den første fasen av bearbeidelsesprosessen ønsker vi innspill på hva dere synes er viktig at videreføres, og eventuelt hvilke tema eller områder dere mener kan kuttes. Hvilke områder og tematikk fra det forrige spørreskjemaet er det særlig viktig for dere at videreføres? Er det noen seksjoner eller deler av spørreskjemaet som helt kan fjernes eller kraftig reduseres, og i så fall hvilke? Vi ønsker ikke innspill på ordlyd og enkeltspørsmål i denne fasen. Disse innspillene kan sendes til Torunn Nyland innen 7. september. Den neste innspillsrunden tar vi på mail.

4 Rammer Bevare sammenligningsgrunnlaget
Redusere tiden det tar å svare (5-10 min) Så god svarprosent som mulig Det er et mål at undersøkelsen skal kunne gjennomføres på 5-10 minutter, og dette fordrer at vi kutter ned på antall spørsmål. Vi kan også slå sammen spørsmål, og det er viktig at vi ikke bruker denne undersøkelsen til å stille spørsmål som vi får svar på andre steder. Når vi skal kutte i undersøkelsen kan vi gjøre dette jevnt over gjennom hele undersøkelsen, eller vi kan utelate hele seksjoner. Få folk til å svare over hele linja. Ikke bry folk med ting de har svart på før gjennom andre undersøkelser

5 Innspillene kan sendes til Torunn Nyland torunn. nyland@hf. uio
Innspillene kan sendes til Torunn Nyland innen 7. september


Laste ned ppt "Prosess rundt spørrebatteri"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google