Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Implementeringsprosjekt - velferdsteknologi i Tønsberg kommune

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Implementeringsprosjekt - velferdsteknologi i Tønsberg kommune"— Utskrift av presentasjonen:

1 Implementeringsprosjekt - velferdsteknologi i Tønsberg kommune

2 Hva er velferdsteknologi?
Velferdsteknologi er et vidt spekter av teknologier som gjør at personer med funksjonsnedsettelse og hjelpebehov kan klare seg bedre selv og bidra til økt livskvalitet for den enkelte. 1.Trygghets- og sikkerhetsteknologi (Trygghetsalarm) 2. Teknologi for sosial kontakt (videokommunikasjon) 3.Kompensasjons- og velværeteknologi (styring av lys og varme eller kalendere) 4.Teknologi for behandling og pleie (Automatisk måling av blodsukker og blodtrykk)

3 Hvorfor er det så fokus på velferdsteknologi?
Fra statistisk sentralbyrå I 2018 mangler Norge 8000 sykepleiere, spesialsykepleiere og helsefagarbeidere. Mangelen er doblet siden 2015, ifølge tall fra Nav.

4 Hva gjør Tønsberg kommune?
Hjemmesykepleie (6 soner) Elektronisk medisinstøtte Elektronisk dørlås Økonomiske Midler til implementerings prosjekt 2018 Sykehjem (3 stk) Gps – mobil trygghetsalarm Bemannede boliger (22 stk) Digitalt tilsyn

5 Status på Rammeavtaler / Innkjøp?
Elektroniske medisindispensere: Rammeavtale med Evondos og Dignio ble klar i juni 2018 (innføringsprosjekt med Trondheim) E-Lås: Anbud utarbeides av Vois i August September 2018 Digital trygghetsteknologi for hjemmeboende: Anbud utarbeidet av Vois og Skien kommune ferdigstilles i (digitalt tilsyn / trygghetsalarm / gps / sensorer) August September 2018 Digital trygghetsteknologi for sykehjemmene: Det må lages et anbud som legges på Doffin (Hvis kommunens totale utgift på dette overstiger kr på et år) Installasjon og vedlikehold ligger i avtalen med elektroniske medisindispensere. Vil mest sannsynlig ligge i avtalen med E-lås og digital trygghetsteknologi for hjemmeboende.

6 Elektronisk medisindispenser
Evondos E300

7 Evondos Mini

8 Dignio Medido Pilly

9 Digitalt tilsyn Er et trygt og diskret alternativ til fysiske tilsyn i hjemmet. Sjekke at tjenestemottaker har det bra ressurskrevende og problematiske med fysisk tilsyn

10 GPS

11 Elektronisk Lås

12 4 trinns implementering

13 Hvordan finne riktig løsning til riktig tjenestemottaker?
Gant implementeringsstrategi

14 Hva er gevinst?

15 Eksempel på gevinst fra innføring av elektronisk medisindispenser


Laste ned ppt "Implementeringsprosjekt - velferdsteknologi i Tønsberg kommune"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google