Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

UHAD preprod 1.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "UHAD preprod 1."— Utskrift av presentasjonen:

1 UHAD preprod 1

2 Hva er UHAD preprod? Dette er tenkt som ett permanent testmiljø for USIT og UHAD. Dette miljøet skal leve som en linjeaktivitet etterpå og brukes! Hovedfokus er test av av ny intrusive teknologi eller teknologi som kan være problematisk av drifts eller sikkerhetshensyn! Det er eksisterende systemer som brukes til testing f.eks ifm DDNS O.L disse vil ikke bli berørt av denne aktiviteten.

3 Hva er UHAD preprod? Replika av uh.local-domene
Replika av kundedomene som kjører på ekstern infrastruktur, for eksempel ved UIT CA for UIO-domenet SCCM-installasjon (UIO) Enkel Remote Desktop Services-installasjon (UHAD) Kobling mot Azure AD/Office 365

4 Hvorfor bruke tid på dette?
Ønske om kryptering av WAN trafikk i UHAD, spesielt en del trafikk mellom DC er i dag ukryptert Svært mye $$$ skal til for å gjøre dette på nettverksiden.. IPSEC ett god alternativ, men….mulig å skyte seg alvorlig!! I tilegg: Lavere risiko for nedetid på grunn av utestet produksjonssetting. Mer trygghet for driftsorganisasjonen Mindre tidsforbruk i forbindelse med produksjonssetting

5 Rammer for aktivitet? Antar 300-500 timer på prosjektet
GD (nettdrift, Virt, serverdrift) ~ 50 timer TD-KIA ~ 50 timer KD-GDW ~ timer TD-GAD ~ timer Finansiering av mesteparten av aktiviteten er planlagt via det nye tjenesteorganet. Dette er luftet for dem, men ikke avklart konkret hva det betyr. Dette skal taes innenfor tidligere avklarte rammer, så vi regner ikke med problemer.

6 Hva skjer nå? Forankring i ITI ledelse må på plass
Godkjennelse av mandat til prosjekt Prosjektoppstart Oppsett basis infrastruktur Oppsett av tjenester/ Infrastruktur SCCM RDS Azure AD/Office 365 Sluttføring / Overlevering (ferdig til sommeren)

7 Fremdrift? Oppstart rett etter påske (med forbehold om godkjenning).
Leveranse til sommeren «Produksjon» i august Første store aktivitet blir ipsec til sektoren…. Utfordringen blir å ikke brekke for mye når vi tester! (IF YOU BREAK IT, YOU BUY IT!)


Laste ned ppt "UHAD preprod 1."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google