Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Aktivitetsleder i barneidrett

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Aktivitetsleder i barneidrett"— Utskrift av presentasjonen:

1 Aktivitetsleder i barneidrett
Kurs For idretten i BUSKERUD Aktivitetsleder i barneidrett Sted: Åsen Skole, Ragnar Raanaas vei 22, 3050 Mjøndalen Tid: fredag 12. januar og lørdag 13. januar kl og ca.16.00 Kurset har fokus på: Kunnskap om hvordan barn utvikler seg helhetlig – fysisk, motorisk, psykisk og sosialt – gjennom fysisk aktivitet. Tips til hvordan du legger til rette aktiviteten slik at barn mestrer, opplever idrettsglede, og har lyst til å komme på neste trening. Alle kursdeltakere får utdelt Barneidrettstreneren. Boka dekker også deler av pensum for enkelte idretter på Trener 1-nivå i Trenerløypa. For hvem: Alle som ønsker å trene barn i alderen 5–12 år i Vikåsen IL og Mjøndalen IF. Nedre aldersgrense som kursdeltaker er 15 år (f. 2003). Kurslærer: Trond Petter Austad har 19 års erfaring som kroppsøvings- og idrettslærer i ungdoms- og v.g. skole. Han er utdannet på Norges idrettshøgskole i trenerstudiet. Han er også instruktør for kurset Lederkurs for ungdom og for AktivSkole365 i Vestfold idrettskrets. I tillegg har han lang erfaring både som spiller og trener i fotball. Kursavgift: kr.600,- per person (faktura ettersendes klubbvis om ikke annet er avtalt) Påmelding: MinIdrett.nif.no innen søndag 7. januar 2018 Spørsmål? Ta kontakt på mail: / tlf: Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets! Omfang: 16 skoletimer: 14 t teori og praksis, og ca.2t e-læring på egenhånd. E-modulen gjøres helst før kurset, men kan også gjøres i løpet av kurset eller seinest en uke etter at kurset er avsluttet. Her finner dere modulen: 1. Gå inn på kurs.idrett.no 2. Logg deg inn eller lag en brukerkonto hvis du er ny (samme som Min Idrett) 3. Trykk på «Vis kurs» under «Trenerløypa». 4. Trykk på «Barneidrettens verdigrunnlag» litt lenger ned på siden. 5. Ta e-kurset «Barneidrettens verdigrunnlag».

2 Aktivitetsleder i barneidrett
Kurs For idretten i BUSKERUD Aktivitetsleder i barneidrett Sted: Numedalshallen, Norefjord, 3629 Nore Tid: fredag 12. januar og lørdag 13. januar kl og ca.16.00 Kurset har fokus på: Kunnskap om hvordan barn utvikler seg helhetlig – fysisk, motorisk, psykisk og sosialt – gjennom fysisk aktivitet. Tips til hvordan du legger til rette aktiviteten slik at barn mestrer, opplever idrettsglede, og har lyst til å komme på neste trening. Alle kursdeltakere får utdelt Barneidrettstreneren. Boka dekker også deler av pensum for enkelte idretter på Trener 1-nivå i Trenerløypa. For hvem: Alle som ønsker å trene barn i alderen 5–12 år i skole, SFO og idrettslag. Nedre aldersgrense som kursdeltaker er 15 år (f. 2003). Kurslærer: Dag Hallvard Endresen Kallåk jobber til daglig som lærer på ungdomsskole i bl.a. kroppsøving. Han jobber i tillegg som kurslærer i barneidrett for Buskerud idrettskrets. Dag Hallvard har vært aktiv i idretten, er glad i all slags idrett og elsker å være i aktivitet selv. Kursavgift: kr.600,- per person (faktura ettersendes klubbvis om ikke annet er avtalt) Påmelding: Minidrett.nif.no innen søndag 7. januar 2018 Spørsmål? Ta kontakt på mail: / tlf: Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets! Omfang: 16 skoletimer: 14 t teori og praksis, og ca.2t e-læring på egenhånd. E-modulen gjøres helst før kurset, men kan også gjøres i løpet av kurset eller seinest en uke etter at kurset er avsluttet. Her finner dere modulen: 1. Gå inn på kurs.idrett.no 2. Logg deg inn eller lag en brukerkonto hvis du er ny (samme som Min Idrett) 3. Trykk på «Vis kurs» under «Trenerløypa». 4. Trykk på «Barneidrettens verdigrunnlag» litt lenger ned på siden. 5. Ta e-kurset «Barneidrettens verdigrunnlag».

3 Aktivitetsleder i barneidrett
Kurs For idretten i BUSKERUD Aktivitetsleder i barneidrett Sted: Fiskum IL, Darbu skole Tid: onsdag 7. februar og onsdag 14. februar kl Kurset har fokus på: Kunnskap om hvordan barn utvikler seg helhetlig – fysisk, motorisk, psykisk og sosialt – gjennom fysisk aktivitet. Tips til hvordan du legger til rette aktiviteten slik at barn mestrer, opplever idrettsglede, og har lyst til å komme på neste trening. Alle kursdeltakere får utdelt Barneidrettstreneren. Boka dekker også deler av pensum for enkelte idretter på Trener 1-nivå i Trenerløypa. For hvem: Alle som ønsker å trene barn i alderen 5–12 år i skole, SFO og idrettslag. Nedre aldersgrense som kursdeltaker er 15 år (f. 2003). Kurslærer: Trond Petter Austad har 19 års erfaring som kroppsøvings- og idrettslærer i ungdoms- og v.g. skole. Han er utdannet på Norges idrettshøgskole i trenerstudiet. Han er også instruktør for kurset Lederkurs for ungdom og for AktivSkole365 i Vestfold idrettskrets. I tillegg har han lang erfaring både som spiller og trener i fotball. Kursavgift: kr.600,- per person (faktura ettersendes klubbvis om ikke annet er avtalt) Påmelding: MinIdrett.nif.no innen søndag 4. februar 2018 Spørsmål? Ta kontakt på mail: / tlf: Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets! Omfang: 16 skoletimer: 14 t teori og praksis, og ca.2t e-læring på egenhånd. E-modulen gjøres helst før kurset, men kan også gjøres i løpet av kurset eller seinest en uke etter at kurset er avsluttet. Her finner dere modulen: 1. Gå inn på kurs.idrett.no 2. Logg deg inn eller lag en brukerkonto hvis du er ny (samme som Min Idrett) 3. Trykk på «Vis kurs» under «Trenerløypa». 4. Trykk på «Barneidrettens verdigrunnlag» litt lenger ned på siden. 5. Ta e-kurset «Barneidrettens verdigrunnlag».

4 KURS I VISMA Eaccounting
Sted: Idrettens hus, 3. etg., Schwartzgate 6, Drammen Tid: torsdag 25. januar kl Buskerud idrettskrets inviterer til kurs i Visma eAccounting -både for dere som allerede bruker systemet og dere som vurderer å ta dette i bruk. Visma eaccounting er et regnskapssystem for små bedrifter - som f.eks. et idrettslag. Mange har allerede tatt det i bruk. Kursholder Frederik Sætrang Sohlman, seniorkonsulent i Visma, vil vise gode arbeidsmåter og gi gode råd og tips på hvordan systemet kan brukes best mulig. Det blir også en gjennomgang av integrasjonen mellom Klubbadmin og Visma. Ta gjerne med PC! Kursavgift: kr. 500,- per person (faktura ettersendes klubbvis om ikke annet er avtalt) Påmelding: Minidrett.nif.no innen søndag 21. januar 2018 Spørsmål? Ta kontakt på mail: / tlf: Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets!

5 Aktivt kosthold Kurs For idretten i BUSKERUD Velkommen!
Sted: Møterommet, Skrimhallen Tid: mandag 19. februar kl Synes du at kostholdsinformasjon er forvirrende? Vet du hva en idrettsutøver trenger av energi og næringsstoffer for å kunne trene og prestere optimalt? Kurset vil gi dere trenere og utøvere år i IL Skrim fotball en innføring i grunnleggende ernæring, kostholdsanbefalinger for idrettsutøvere og hvordan dere bør spise både før, under og etter trening for å prestere optimalt. Bevertning: frukt og drikke Giske Vik er kurslærer, utdannet ernæringsfysiolog og jobber til daglig i Norengros. Hun har tidligere gitt ut en kokebok med fokus på sunn barnehagemat. Buskerud idrettskrets har hatt gleden av Giske som sin kurslærer i kosthold siden 2009. Hennes glødende og engasjerende måte å formidle kunnskapen på inspirerer både store og små. Kursavgift: IL Skrim fotball betaler for kurset. Faktura ettersendes klubben. Påmelding: MinIdrett.nif.no (trykk «kurs», søk «Aktivt kosthold») innen fredag 16. februar 2018 Spørsmål? Ta kontakt på mail: eller tlf: Velkommen! Hockeygutta på Eat Smart under Ungdoms-OL

6 Idrettsskadekurs -akutt skade og teipeteknikker
Tid: mandag 5. februar kl Sted: Eagles treningslokaler Kurset har fokus på: Hvilke skademekanismer er de vanligste? Hva skal prioriteres ved akutte skader? Hvilke erfaringer har dere omkring skader i dag? Hva er seneste forskning omkring rehabiliteringen? En gjennomgang av teipe-teknikker som deltakerne kan prøve i praksis. For hvem: Trenere og aktive utøvere. Kurslærer: Mette de Korte er idrettsmanuellterapeut på Drammen og Mjøndalen Sportsklinikk. Lang erfaring i behandling av idrettsskader, både nasjonalt og internasjonalt. Bakgrunn i RG, dans og konkurranse aerobic. Aktiv i Drammen Skøiteklub som trener. Kursavgift: kr. 400,- per person (faktura ettersendes klubbvis om ikke annet er avtalt) Meld deg på via MinIdrett.nif.no innen fredag 2. februar 2018. Spørsmål? Ta kontakt med Hanne-Kristin Bjerknes Kvarme: epostadr.: / telefon: Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets!

7 Idrettsskadekurs -teipeteknikker Sted: Skrimhallen, Kongsberg
Tid: mandag 16. april kl Kurset har fokus på: En gjennomgang av teipe-teknikker som deltakerne kan prøve i praksis: ankel, kne, ligamentskader, rygg og skulder. For hvem: Trenere og aktive utøvere. Kurslærer: Mette de Korte er idrettsmanuellterapeut på Drammen og Mjøndalen Sportsklinikk. Lang erfaring i behandling av idrettsskader, både nasjonalt og internasjonalt. Bakgrunn i RG, dans og konkurranse aerobic. Aktiv i Drammen Skøiteklub som trener. Kursavgift: kr. 300,- per person (faktura ettersendes klubbvis om ikke annet er avtalt) Meld deg på via MinIdrett.nif.no innen fredag 13. april 2018. Spørsmål? Ta kontakt med Hanne-Kristin Bjerknes Kvarme: epostadr.: / telefon: Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets!

8 Idrettsskadekurs -forebyggende tiltak Sted: Skrimhallen, Kongsberg
Tid: mandag 23. april kl Kurset har fokus på: Hva som gjøres for å forebygge idrettsskader i dag, hvilke tiltak som er dokumentert og om når en utøver er klar til å gjenoppta sin idrett etter skade. For hvem: Trenere og aktive utøvere. Kurslærer: Mette de Korte er idrettsmanuellterapeut på Drammen og Mjøndalen Sportsklinikk. Lang erfaring i behandling av idrettsskader, både nasjonalt og internasjonalt. Bakgrunn i RG, dans og konkurranse aerobic. Aktiv i Drammen Skøiteklub som trener. Kursavgift: kr. 300,- per person (faktura ettersendes klubbvis om ikke annet er avtalt) Meld deg på via MinIdrett.nif.no innen fredag 20. april 2018. Spørsmål? Ta kontakt med Hanne-Kristin Bjerknes Kvarme: epostadr.: / telefon: Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets!

9 Økonomistyring for kasserer/regnskapsfører
Kurs For idretten i BUSKERUD Økonomistyring for kasserer/regnskapsfører Sted: Idrettens hus, 3. etg., Schwartzgate 6, Drammen Tid: mandag 9. april kl Anne Lise Andreassen har vært kurslærer i dette kurset i mange år og jobber til daglig som revisor i Sandefjord. Hun er en av Norges idrettsforbunds medforfattere til dette kurset. Kursavgiften betales av Buskerud idrettskrets. Påmelding via MinIdrett.nif.no innen fredag 6. april 2018 Spørsmål? Ta kontakt med Hanne-Kristin Kvarme i Buskerud idrettskrets: Epost – Telefon – / Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets! Deltagerne skal ved kursets avslutning ha kjennskap til- og kunnskap om gjeldende regnskapsregler samt andre aktuelle bestemmelser ha god oversikt og forståelse for viktige økonomistyrings- og rapporteringsrutiner kunne bidra til implementering av gode rutiner for regnskapsførsel, økonomistyring og rapportering i sitt idrettslag

10 Økonomistyring for kasserer/regnskapsfører
Kurs For idretten i BUSKERUD Økonomistyring for kasserer/regnskapsfører Sted: Idrettens hus, 3. etg., Schwartzgate 6, Drammen Tid: mandag 24. september kl Anne Lise Andreassen har vært kurslærer i dette kurset i mange år og jobber til daglig som revisor i Sandefjord. Hun er en av Norges idrettsforbunds medforfattere til dette kurset. Kursavgiften betales av Buskerud idrettskrets. Påmelding via MinIdrett.nif.no innen fredag 21. september 2018 Spørsmål? Ta kontakt med Hanne-Kristin Kvarme i Buskerud idrettskrets: Epost – Telefon – / Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets! Deltagerne skal ved kursets avslutning ha kjennskap til- og kunnskap om gjeldende regnskapsregler samt andre aktuelle bestemmelser ha god oversikt og forståelse for viktige økonomistyrings- og rapporteringsrutiner kunne bidra til implementering av gode rutiner for regnskapsførsel, økonomistyring og rapportering i sitt idrettslag

11 KLUBBENS STYREARBEID I PRAKSIS
Kurs For idretten i BUSKERUD KLUBBENS STYREARBEID I PRAKSIS Sted: Idrettens hus, 3. etg., Schwartzgate 6, Drammen Tid: onsdag 11. april kl I løpet av mars 2018 skal alle årsmøter i idrettslagene ha blitt gjennomført. Det innebærer mange nye styresammensetninger rundt omkring i Buskerudidretten samtidig som mange skal ta fatt på en ny periode. Gjennom å delta på dette kurset kan dere sikre dere en god start med konkrete tips og verktøy for hvordan dere sammen kan jobbe mest mulig effektivt. God klubbstruktur→mer tid til aktivitet! Kurslærer: Trine Thielemann er utdannet pedagog og coach, og jobber som bl.a. klubbveileder og kurslærer for Buskerud idrettskrets. Hun har lang fartstid innen idretten både som utøver, mamma og tillitsvalgt. Kursavgiften betales av Buskerud idrettskrets. Påmelding via MinIdrett.nif.no innen søndag 8. april 2018. Spørsmål? Ta kontakt med Hanne-Kristin B. Kvarme i Buskerud idrettskrets: Epost – Telefon – / Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets!

12 KLUBBENS STYREARBEID I PRAKSIS
Kurs For idretten i BUSKERUD KLUBBENS STYREARBEID I PRAKSIS Sted: Gol IL Klubbhuset, Gol Tid: tirsdag 24. april kl I løpet av mars 2018 skal alle årsmøter i idrettslagene ha blitt gjennomført. Det innebærer mange nye styresammensetninger rundt omkring i Buskerudidretten samtidig som mange skal ta fatt på en ny periode. Gjennom å delta på dette kurset kan dere sikre dere en god start med konkrete tips og verktøy for hvordan dere sammen kan jobbe mest mulig effektivt. God klubbstruktur→mer tid til aktivitet! Kurslærer: Trine Thielemann er utdannet pedagog og coach, og jobber som bl.a. klubbveileder og kurslærer for Buskerud idrettskrets. Hun har lang fartstid innen idretten både som utøver, mamma og tillitsvalgt. Kursavgiften betales av Buskerud idrettskrets. Påmelding via MinIdrett.nif.no innen fredag 20. april 2018. Spørsmål? Ta kontakt med Hanne-Kristin B. Kvarme i Buskerud idrettskrets: Epost – Telefon – / Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets!

13 KLUBBENS STYREARBEID I PRAKSIS
Kurs For idretten i BUSKERUD KLUBBENS STYREARBEID I PRAKSIS Sted: AKA Arena, 3. etg., Ringeriksgata 13, Hønefoss Tid: onsdag 2. mai kl I løpet av mars 2018 skal alle årsmøter i idrettslagene ha blitt gjennomført. Det innebærer mange nye styresammensetninger rundt omkring i Buskerudidretten samtidig som mange skal ta fatt på en ny periode. Gjennom å delta på dette kurset kan dere sikre dere en god start med konkrete tips og verktøy for hvordan dere sammen kan jobbe mest mulig effektivt. God klubbstruktur→mer tid til aktivitet! Kurslærer: Trine Thielemann er utdannet pedagog og coach, og jobber som bl.a. klubbveileder og kurslærer for Buskerud idrettskrets. Hun har lang fartstid innen idretten både som utøver, mamma og tillitsvalgt. Kursavgiften betales av Buskerud idrettskrets. Påmelding via MinIdrett.nif.no innen søndag 29. april 2018. Spørsmål? Ta kontakt med Hanne-Kristin B. Kvarme i Buskerud idrettskrets: Epost – Telefon – / Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets!

14 Kurs For idretten i BUSKERUD
Basistreningskurs Sted: Skrimhallen, Kongsberg Tid: mandag 12. mars kl Kurslærer Lars Rune Haslestad…….. Kursavgiften Påmelding via MinIdrett.nif.no innen torsdag 8. mars 2018 Spørsmål? Ta kontakt med Hanne-Kristin Kvarme i Buskerud idrettskrets: Epost – Telefon – / Velkommen! Buskerud idrettskrets og Olympiatoppen Sørøst samarbeider om å spre kunnskapen om basistrening ute i idrettslagene……. Basisferdigheter som spenst, hurtighet, koordinasjon, styrke og bevegelighet er ferdigheter som må ligge i bunn hos alle idrettsutøvere. Vi tilbyr et praktisk kurs for trenere og utøvere som kjennes på kroppen! Møt opp i treningstøy - ta med drikke.

15 Lederkurs for ungdom – del 2
Kurs For idretten i BUSKERUD Lederkurs for ungdom – del 2 STED:Idrettens hus, 3. etg., Schwartzgate 6, Drammen Tid: Vi inviterer til Lederkurs for ungdom del 2 for dere som allerede har gjennomført del 1. Her er noe av kursinnholdet: Erfaringsutveksling Framvisning 3-5 min; deltakerne legger fram hva de har gjort siden siste samling og deler sine erfaringer rundt det Feedback Egenrefleksjon Coaching Casejobbing/gruppearbeid. Kurslærere: Kurslærere: Therese Kielich og Sigurd Roestad er med i ungdomsnettverket til Buskerud idrettskrets. De jobber som BIKs kurslærere innenfor ungdomskursene LFU og Aktiv365. Kursavgift: ingen Meld deg på via MinIdrett.no innen søndag 26. mars 2017 Spørsmål? Ta kontakt på mail: / tlf: Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets!

16 Tilrettelegging AV paraIDRETT FOR BARN OG
UNGE MED funksjonsnedsettelser Sted: Frydenhaug skole, Drammen Tid: torsdag 3. mai kl Kurset har fokus på: • Kunnskaper og ferdigheter som er nødvendig i forhold til tilrettelegging av trening og fysisk aktivitet for barn/unge med funksjonsnedsettelser • Hva det vil si å ha funksjonsnedsettelse • Tilrettelegging i aktivitet • Utstyr og hjelpemidler For hvem: Alle som er involvert i tilrettelegging av fysisk aktivitet og idrett for barn og unge med funksjonsnedsettelse i idrettslag, skoler og helsevesen. Kurslærer: Vibeke Vike er utdannet idrettspedagog, med videreutdanning innen fysisk aktivitet for funksjons- hemmede. Jobber til daglig på Kysthospitalet i Stavern. Har vært trener i en Allidrettsgruppe, og jobbet tidligere på Beitostølen Helsesportsenter med barn med funksjonsnedsettelser. Pensjonert fotballspiller, med fysisk aktivitet som både jobb og hobby! Kursavgift: kr. 300,- for medlemmer av idrettslag / kr. 400,- for øvrige Meld deg på via MinIdrett.nif.no innen søndag 29. april 2018. Spørsmål? Ta kontakt med Hanne-Kristin Bjerknes Kvarme: epostadr.: / telefon: Velkommen til kurs i regi av Buskerud idrettskrets!

17 LEDERKURS FOR UNGDOM DEL 1
Sted: Idrettsskolen Numedal folkehøgskole Tid: helga september 2017 Bryr du deg om idrett og ungdom? Er du mellom 15 og 19 år og har lyst til å bli en bedre leder? Vil du være med på utviklingsarbeid i klubben din? Gjennom en morsom og intens helg har du, sammen med andre ungdommer, muligheten til å lære masse om hvordan du kan bli en bedre leder. Noen stikkord er: Etter kurset skal du ha praksis i idrettslaget. Husk derfor å gjøre avtale med eget idrettslag før du melder deg på kurset. Det blir også en oppfølgingssamling som er obligatorisk. Plass til maks 35 stk. Kurslærere: Therese Kielich og Sigurd Roestad er med i ungdomsnettverket til Buskerud idrettskrets. De jobber som BIKs kurslærere innenfor ungdomskursene LFU og Aktiv365. Kursavgift: kr.1000,- per person (faktura ettersendes klubbvis om ikke annet er avtalt) Meld deg på via MinIdrett.nif.no innen søndag 17. september 2017 Spørsmål? Ta kontakt på mail: / tlf: Teambuilding Ledelse og lederrollen Idrettens organisasjon Kommunikasjon Selvtillit Ungdom i sentrum Idrettens forandringsverktøy Retorikk Overnatting på flatseng i klasserom. Sovepose/sengetøy medbringes. Velkommen!


Laste ned ppt "Aktivitetsleder i barneidrett"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google