Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Rollespillreglene Før rollespillet begynner får kursdeltakerne som ikke er rollespillere, vite hva de skal følge med på mens rollespillet pågår. Det er.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Rollespillreglene Før rollespillet begynner får kursdeltakerne som ikke er rollespillere, vite hva de skal følge med på mens rollespillet pågår. Det er."— Utskrift av presentasjonen:

1 Rollespillreglene Før rollespillet begynner får kursdeltakerne som ikke er rollespillere, vite hva de skal følge med på mens rollespillet pågår. Det er i utgangspunktet instruktøren som starter og stopper rollespillet, men også rollespillerne kan stoppe spillet om de opplever behov for å gå ut av rollen. Rollespillerne venter med å gå inn i rollen til de får beskjed fra instruktøren. Signalet/ordet for å starte spillet er … og stoppe det er ... Når instruktøren stopper rollespillet, kan hen gi nye innspill til rollespillet eller gå til refleksjon. Når instruktøren stopper rollespillet for å gi nye innspill til rollespillet forblir rollespillerne på rollespillplassen. Når instruktøren stopper rollespillet for å gå til refleksjon forlater rollespillerne rollespillplassen og går ut av rollene. Rollespillerne har ansvar for å gi hverandre nyttige utfordringer med tanke på problemstillinger, vanskelighetsgrad og intensitet. Det er instruktøren som bestemmer hvem som inviteres til å reflektere. Etter at rollespillet er slutt er det viktig at rollespillerne går ut av sine roller ved å riste løs og bli seg selv igjen. Instruktøren gir rollespillerne tilbake sine egne navn ved å spørre dem: «Hvem er du nå?» Rollespillerne svarer: «Jeg er..(eget navn) ...». I tillegg «koster» rollespillerne rollene bort fra stolsetet de har benyttet.


Laste ned ppt "Rollespillreglene Før rollespillet begynner får kursdeltakerne som ikke er rollespillere, vite hva de skal følge med på mens rollespillet pågår. Det er."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google