Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lisa Utnem, Lektorprogrammets administrasjon

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lisa Utnem, Lektorprogrammets administrasjon"— Utskrift av presentasjonen:

1 Lisa Utnem, Lektorprogrammets administrasjon
Praktisk informasjon om uken Lisa Utnem, Lektorprogrammets administrasjon

2 Viktig å gjøre i Studentweb
1. Registrere deg 2. Søke om plass på undervisning 3. Melde til eksamen – frist 1. september For å starte på undervisning denne høsten må du først semesterregistrere deg i Studentweb og søke om plass på undervisning. Fristen for å søke plass på undervisning er torsdag Etter at du har fått plass på undervisningen, må du melde deg til eksamen. Siste frist for å melde deg til eksamen er 1. september. Det er også fristen for å betale semesteravgift. Hvis du ikke har betalt semesteravgiften din innen 1. september, blir semesterregistreringen trukket og du mister muligheten til å studere dette semesteret.

3 Registrere deg i Studentweb
Logg deg inn i Studentweb og følg registreringen som dukker opp i bildet. Det er viktig at du følger alle trinnene i registreringen. All undervisningsmelding og vurderingsmelding gjøres i Studentweb, og i utdanningsplanen.

4 Registreringen er 5 punkter:
Velg studieløp, 80-gruppe og 60-gruppe, for at emnene skal komme frem i planen For å få emner opp i utdanningsplanen må du velge 80- gruppe og 60- gruppe, de to fagene du skal følge. All undervisningsmleding og vurderignsmleding må dere foreta i utdanningsplanen, hvis ikke risikerer dere ikke å få plass på emnene.

5 Emnene dukker opp i planen, du må søke plass på undervisning
Husk PROMO!

6 Bekreft utdanningsplanen og gjør ferdig registreringen

7 Utdanningsplanen finner du under «studier»
Oversikt over oppmeldte emner, under «aktive emner»

8 Viktig å ha med til «Hjelp til utfylling av utdanningsplan», onsdag 16
Viktig å ha med til «Hjelp til utfylling av utdanningsplan», onsdag Helga Engs hus, PC-stue 241 En timeplan med oversikt over alle forelesningene i semesteret 3 alternative seminarer på de enkelte emnene som passer inn i din timeplan Timeplaner finner du på emnets semesterside

9 Mine studier – personlig timeplan
Alle studenter som har registrert seg på emner og fått plass på undervisning vil se en samlet timeplan i kalenderen på Mine studier. Lenke til emnes semestersider Beskjeder fra programmet og emner kommer frem her.

10 Frister Meld deg til undervisning i Studentweb innen torsdag 17.08
Meld deg til eksamen innen 01.09: siste frist for undervisningsopptak, eksamensmelding og betaling av semesteravgift Levere politiattest til UV-studieinfo snarest Levere taushetserklæring og tuberkulose-skjema i dag!

11 Informasjon via e-post
Lektorprogrammets administrasjon, fakulteter og UiO sentralt sender ut informasjon til studentenes UiO-adresse: Husk derfor å sjekke UiO-epostadressen din ukentlig eller aktiver videresending. Webmail:

12 Hvis du trenger hjelp UV-studieinfo, 3. etg Helga Engs hus. Åpent fra Fakultetene sine infosentre og programkonsulenter er tilgjengelige ved faglige spørsmål om emner som dere tar i Lektorprogrammet Lektorprogrammets administrasjon: og treffetider tirsdag og torsdag – Veiledning på tirsdager, booking via programsiden

13 Studiekort Studiekort får du på SiOsenteret
Kristian Ottesens hus, Blindern For å få studiekort må du ha: Norsk fødselsnummer Betalt semesteravgift til SiO høsten 2017 Registrert deg i Studentweb for høsten og mottatt semesterkort Du må ta med til SiOsenteret: Gyldig legitimasjon: pass, norsk bankkort eller norsk førekort Semesterkort høsten 2017 (tilsendt per post eller i appen)

14 Program resten av uken:
I dag kl : - Velkomstseremoni på Universitetsplassen, Karl Johans gate 47 Tirsdag 15.08: Informasjonsmøter om fagene. Se programsiden Onsdag 16.08: - Hjelp til utdanningsplan, Helga Engs hus. Torsdag 17.08: - Lærerbad og Lektordåp


Laste ned ppt "Lisa Utnem, Lektorprogrammets administrasjon"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google